Julafton

Jobbar idag men jag har förmiddag så det är rätt lugnt.

När jag kommer hem blir det hopp i duschen och sen i finkläder, packa bilen med mat och klappar och dra iväg till Annika och Tomas. Dennis, Mathilda och Alicia kommer oxå dit. Det ska bli så mysigt. Imorgon vänder vi nosen på bilen och kör till Övertorneå. Mamma är ju där på korttids, Kalle är jätte sjuk och orkar inte ta hand om henne förrän han fått dina behandlingar. Men 26 personer blir vi så hon får sitt firande ändå. Britta klmmer oxå dit med Kalle. Han har tydligen gått ner över 15 kg!

Men en person eller egentligen 2 är inte med längre…. och det tar i hjärtat när jag tänker på dom. Det är tråkigt men tyvärr är det så det är. Kanske någon gång…. Jag tänker på allt de väljer bort. Mamma kanske inte är med oss så länge, Kalle som nu är allvarligt sjuk, vem vet kanske är det sista julen för honom. Men vår sida av släkten kanske inte är viktig nog för att faktiskt välja det. Det finns annat i deras liv som är viktigare än oss. Och då kan vi inte göra något. Bara se på och hoppas att det en dag vänder. Men valet ligger inte hos mig eller oss. Savannah sa det oxå, det är inte jag/vi som valt att ha det så här…..

God Jul ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: