Snart är det dags

Imorgon är det julafton… jag har inte känt mig stressad över det tror jag… lite grann kanske men inte så mycket. Jo förra veckan då jag ännu inte hunnit med så mycket, då kom jag på att julen kommer även till oss. Då blev det liiiite stillestånd i huvudet. Men Danne städade och jag handlade och fixade julklapparna så det blev bra det med. Jag gjorde lite mer köttbullar igår och hade tänkt ta fram julgranen men det glömde jag, så det blir till att plocka fram den idag. Vi brukar inte klä den för än dagen innan julafton, jag håller oftast på traditionen. Men nu senaste åren har jag faktiskt tagit fram den upp till en vecka tidigare för det blir så kort tid med den annars. Jag tycker den är så fin min gran.

Jag gjorde lite mer köttbullar igår bara på ett halvt kilo till men då har vi. Annars så var jag kanon trött mesta delen av dagen. Men jag tror oxå det beror på att vi eldar, det slukar ju lite av syret. Jag var och köpte nya täckisar igår och köpte för stora! Måste gå in och byta dem idag. Tyckte inte om att de satt åt på låren men då säger Linda att så ska de sitta! Jag märkte när jag gick runt i dem här hemma att de var för stora, de ville hasa ner, och jag fick spänna åt dem max i midjan.

Övade igenom nya blocket till strong, tror det kommet att bli kanon kul faktiskt. Det här nya känns inte lika jobbigt som det förra… men får se när man väl kör det. Det jag bytte sist var betydligt lättare iallafall. Det ska bli så roligt att få ta in det. Jag måste ta ut lite lättare övningar till de som inte kan gå ner på golvet först. Men nu är jag inne i det där man får tre olika alternativ, skit bra, lätt, base och den tuffaste.  Men även i den lättaste så finns övningar de inte kan göra. Så det ska jag fixa ännu men sen köööör vi. Jag älskar ju strong själv ❤

Kallt än minus 22 grader visade termometern när jag klev upp. Så det blir till att hålla brasan hela dagen idag. Jag har ännu semester idag men imorgon är det dags. 07 ska jag infinna mig på jobbet! Danne jobbar idag men är ledig imorgon. Sen är jag ledig den 25 och jobbar 26 och 27. Vi fick ju inte sem fast att vi hade vikarier och bra vikarier. Helt plötsligt skulle en regel som inte tillämpat på de 25 år vi haft öppet hållas?? Äsch vad löjligt, vi fick två nya chefer så den som var först ska väl visa att så här ska skåpet stå! Oki doki, nu drar jag vidare i etern så jag hinner ha lite julmys ikväll.

God Jul och Gott Nytt År, Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta och Merry Christmas and a Happy New Year ❤

48981141_10156331945203978_69494576599007232_n

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: