Höger sida

Alltså det är så skumt, det är som om min kropp var två helt olika kroppar! Jag började ju märka för några år sedan att alla mina jeans satt snett på mig, inte lite snett heller rätt mycket. När jag satte på dom var det ok men efter att ha rört mig en stund så kunde de blivit helt sneda, det skilde sig flera cm på var dragkedjan började till var den slutade. Sen började jag få kramper i höger lår, aldrig i vänster utan i höger. Jag har nu ont i höger axel, handled, fingrarna låser sig och ett av dom är som ett mekaniskt finger, sen låser det sig helt längst ner, jag har ont i knä och fotled. Och allt bara på höger sida? Det hade känats mer normalt om något av mina kramper skulle vara på vänster, min mage är tom sned, märkte jag, jag är tjockare på höger sida! Jag har säkert nån jätte tumör på hela höger sida! Ja ja det ger väl sig det med så småningom 🙂

Igår var jag på ranten hela dagen nästan. Jag var först och hämtade Alicias julklapp, sen på julgröt med det bästa gänget på Fysioteket och efter det ut på stan, handla julmaten och köpa det sista julklapparna och pengar gick det, 4000 i ett nafs!!! Tänk och en hel del har jag redan köpt och sen ska ännu ungarna ha pengar i julklapp till detta. Usch då Jag brukar tänka att undrar hur man fan har råd att fira jul varje år och ännu betala sina räkningar och leva i januari? Men på nått konstigt vis kan man det…. underligt!

Jag höll ju på med det det nya blocket till Strong, jag vet inte om jag sa det men jag hade jätte svårt att hitta övningar som jag kunde byta ut till de som behöver det i min grupp. Så tittade jag på nästa i stället, vilken skillnad! Betydligt bättre än klassen innan så jag tog det istället. Så idag blir det att öva det lite grann, skriva, lyssna, göra övningarna, gång på gång på gång. Jag har tänkt ta in det till på torsdag. Nu har ju folket lite ökat på passet men får se hur länge, just nu tror jag en del kommer för att jag inte ska sluta med det de vill ha passet men bokar ändå inte det allt för ofta. Nå väl får se hur det blir med det.

Jag har fått en jätte intressant förfrågan om att komma och hålla zumba under våren. Jag ska räkna på det så får vi se var vi hamnar och om det blir någon deal. Det är så jätte kul när zumban sprider sig, fler och fler får upp ögonen för det. Och jätte kul att företagarna börjar boka mig. Det är skit roligt! Så 4 pass i veckan spikat under hela våren, sen kommer zumba kids till det och så brukar skolor och dagisar boka in mig oxå. Skit roligt. Våren är en stressig men en rolig tid ❤

Dannes klocka ringer där nere, han ska jobba idag…. undrar när han stiger upp då? Nå jag får ringa om det inte börjar röras där nere strax. Jag vet att han sovit dååligt i natt, han har hoppat en del. En sväng vaknade jag av att jag fick kramp i skonakn, japp hör och häpna men denna gång var det faktiskt på vänster, en mindre kramp. Men då när jag kände att den kom så vänder jag mig automatiskt och smockar till Danne med armbågen rätt i ögat! Vaknar av att han sitter och håller sig för ögat, stirrar på mig och säger du träffade mig i ögat! Det var ju inte meningen :/

Jag vet inte om jag sa det men Rasmus och hans klass gjorde ju ett test i skolan, Einsteins gåta kallades den för man skulle ordna in en massa olika i i olika kategorier och ställa upp dem på nått underligt sätt. Rasmus hade blivit klar först av alla och han fick vänta i over tio minuter innan nästa var klar med testet och han hade ALLA rätt!!! Imponerande!!! stod det stort på hans papper!! Han var jätte nöjd själv och jag pratade med Fredrik hans lärare någon dag efteråt och han sa att det är sån typ av matte som kommer allt mer ju högre upp de kommer, mindre text i talen och mer abstrakta uppgifter och tydligen passar det Rasmus som handen i handsken. Min fina son ❤

Ja ja nu ska jag in på facebookm glotta runt lite, har redan en massa anmälningar på Zumba Gold, satte ut ett evenemang om uppstart igår. Gå in och kika, vem vet du kanske blir intresserad du oxå 🙂

Zumba Gold

Ja ja nu vidare och sen måste jag starta dagen.

Be safe out there

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Dec 22, 2018 @ 12:07:59

    Nå perkele, skitkropp…… men heja Rasmus. 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: