Ledig

Så skönt att få vara ledig! Jobbat hela veckan så idag blir det julhandla av. Julmaten ska inhandlas och de sista julklapparna ska oxå köpas. Till våra egna blir det inte så mkt mer än lite små jox och en lite bättre julklapp och sen pengar. De är bättre att de får köpa vad de vill 🙂

Hade mitt strong pass igår, tappar kämpar en del av dom körde tom dubbelt! De körde Body Combat med Nina efteråt. Sååå bra gjort! Får se ur jag gör med det passet, det är alltid ett himla raggande efter folk till det. Alltid spruta ut reklam innan varje pass, det känns nästan som om man tvingar in folk till det. Nå nu har det igen varit bättre med folk på det men vi får väl se. Det går åt mycket tid att göra sig redo för passen, det är mycket tränande innan. Man lägger själv ner en enorm tid på det så det är inte värt för 3 eller 4 personer/pass. Det är det att jag älskar Strong själv och tycker det är ett kanon pass så jag skulle inte vilja sluta med det.

Idag blir det julgröt hos Ritva på Fysioteket, det ser jag fram emot. Hon bjuder alltid all sin personal på det varje år, det är en liten tradition hon har. Det är som trevligt att sitta ner, prata och umgås över jullunch ❤

Så det blir full rulle under dagen, Danne jobbar så det blir shoppande för mig själv idag. Men först lite shake, facebook och fixa frillan sen är det bara att bege sig ut på stan.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: