Irriterad

Alltså vi har i alla år fått Happisbladet i tid på morgonen, så pass tidigt att vi hunnit läsa den om man börjar jobba 07 på morgonen. Men nu har det de sista månaderna strulat som fan. Idag kom den efter 07.30! Jag var ut och diskuterade med killen och frågade varför den är så sen, ja tidningen hade kommit sent sa han. Men hur sent då? När brukar den komma? När startar de vårt distrikt och är det större än tex Klövervägens? För Virva som bor på där skrev åt mig att de fått den före 06 och veckan innan fick de den tom 05!? Killen som kör här verkade inte ha en gaspedal i sin bil, han gled runt lite sakta på dragläget såg det ut som. Jag iakttog ju bilen innan jag visste att det var den som delade tidningen. Trodde det var nån som delade finsk reklam, det gick hur sakta som helst! Jag har tagit upp detta tidigare på Happisbladets sidan på facebook, då sa Örjan Pekka åt mig att läsa e-tidningen istället. Han gräver ju lite sin egen eller tidningens grav med såna påståenden!!!  Jag betalar för en papperstidning, dubbelt upp nästan mot vad e tidningen kostar, jag vill BLÄDDRA i tidningen, jag vill sitta vid bordet med min kaffekopp på morgonen och slicka på fingret, prassla i tidningen och faktiskt bläddra i den. Jag vill inte sitta bakom en skärm, eller på en platta då skulle jag inte prenumerera på en papperstidning. Det är nu så oturligt att jag betalt för min tidning så sent som i oktober. Men nästa år då får de inte mina pengar! Inte ens till e tidningen, då ska jag fortsätta göra som jag gjort innan, jag läser den på jobbet istället! Då sparar jag nästan 2000 kr/ år!

Och jag bryr mig inte om hur resten av världen läser sin tidning! Det var bara ett försvar från hans sida när den är sen, sitt ner på morgonen och läs den som e tidning och läs den senare som papperstidning, så gör många. Jaha ja men inte jag! Jag är tillräckligt mycket bakom skärmen och då hinner jag ju till jobbet och läser den där! Men med hans resonemang så tycker han vi ska betala i välgörenhet. För om vi sen får den som morgontidning eller inte är inte relevant! Ja ja bara och släppa det och sen avsluta prenumerationen. Bättre det är att gå och reta upp sig, läsa den det får jag iallafall 🙂

Idag blir det zumba fitness på Fysioteket, härligt så nu är det bråttom. Börjart jobba kl 11, ska hinna få ner koreografin till dagen, öva på förra veckans som inte gick så jätte bra!!! 😦 men nu sitter den tror jag, så nu gäller det bara att öva dagens. Nästa vecka är det ingen zumba, vi åker till mamma i Övertorneå då och firar lite jul med henne ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: