Jag är så glad

Alltså vad jag hann igår…. eller ja hann och hann men jag gjorde både köttbullar och julstjärnorna! Så skönt att de är klara! De båda är ju grejs som tar tid. Men jag tror jag måste snurra lite mer köttbullar, tror det är för lite ändå. Men det går rätt fort att snurra dem iallafall. Mathilda och Alicia kom och höll mig sällskap en stund medan jag gjorde julstjärnor. Så tiden gick lite fortare. Men när allt var gjort och allt var undanstökat var jag så trött så jag somnade på soffan vid 20, sen masade jag mig ner i sängen vid 22 och somnade som en stock…. tror jag kan ha liiite att sova ikapp kanske 🙂

Nu är det officiellt, Rellu har blivit ZES för Finland!!!! Så roligt, jag är jätte stolt och super excited för hennes skull. Hon är så värd det, hon är jätte duktig som jammer, en fantastisk zin, hon är ambitiös, hon sprider verkligen zumba andan, hon är en underbar människa. Så det ska bli roligt att följa henne på karriärs stegen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag blir det jobbelijobb igen, hellvetes veckan (jobb 7/9 dagar) framför mig…. men jag har lite semester under helgen iallafall. Så man hinner det sista. Alicias julklapp skulle komma in på lager den 20 november, den var förstås slut igår! Så vi håller tummarna att den kommer!!!! Men sen måste man väl ha någon lite annan grej oxå till henne, det är mycket dockor just nu 🙂

Ja ja nu är det bara att sätta igång dagen, måste ta ut låten för imorgon, tror jag måste skjuta på strongs block, hinner inte med den. Var nog lite optimistisk där, hade tänkt hinna med det till torsdag 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: