Julstök

Förstår ni, det är snart jul! Fattar inte när det hände??? Vi har inte köpt många julklappar. Men det blir inte så många heller, bara till Alicia, sen brukar jag köpa nått litet till Dennis och Mathilda. Våra ungar får oxå bara lite små tjaffs och sen ger vi pengar. Det får bli bra så. Det vet själva bättre vad de vill ha.

Igår gjorde jag lussekatter med Alicia, idag blir det julstjärnor. Gjorde degen igår natt, men det vete fan hur den blev, tyckte den blev så kletig men då får jag väl tillsätta mer vetemjöl då bara. Idag på dagen måste vi dra på IKEA och köpa Alicias present. Mathilda vill att jag köper en fåtölj åt henne, det finns en öronlapps fåtölj i liten storlek, den blir det 🙂 Vi ska ju själva köpa ny soffa men jag vet inte om det blir idag… kanske någon annan dag efter jul? Fast jag hade velat ha den nu redan. Sen har jag sett en jätte fin gungstol på facebook, en gammal kompis till mig säljer den, har pratat med henne, jag vill så gärna ha den fast jag vet inte om den får plats Hoppas hon kan hålla den fram tills vi köpte soffan. Den skulle bli så bra hos oss! Tänk om jag skulle få iväg Danne idag och köpa soffan med mig…. men det kanske får bli ett efter jul projket ändå…

Igår var jag ju som sagt barnvakt åt Alicia, vi hade en jätte kul dag. Vi shoppade, vi bakade, tittade på tecknat, käkade och lekte lite. Dagen gick så fort. Helt plötsligt var de här och hämtade henne. Fammos unge ❤

Pinchrarna njuter vid brasan som vanligt. Det är för varmt för Larry så han ligger bakom Dannes ben i soffan. Det går bättre och bättre att ha ihop hanarna nu. Men igår dök Larry på igen, men inte så farligt denna gång, han var inte ute efter att döda Roffe kändes det som. Även om han flög på så bet han inte.  Men det blev en situation där Roffe stod vid dörren och Larry var på väg ut, då såg han sin chans att lite platta till Roffe igen, jag fick suga tag i honom förstås men allt gick bra iallafall. Nå en dag kanske det går igen. Men fram till dess får vår lösning vara som vi kört, en hund lös den andra på lilltoan bakom galler, det finns ingen dörr utan vi har galler där istället. Sen byter vi om. Det är inte så att de nu lider av det direkt. De älskar att ligga och sova på dynan där inne, den är väl en 30 cm tjock och sen är det ännu två filtar och en kudde där som de kan gosa in sig i. Så alla 3 tycker det är rätt skönt att få gå in där och vila. De går dit fast att de inte behöver bara det är öppet dit.

Ja ja nu ska jag in på facebook i sedvanlig ordning, kolla vad som hänt i staden och i världen. Sen in på zumba,  jag måste ta ut nästa veckas låt och kolla av det nya blocket i strong. Jag behöver inte vara direkt sysslolös inte 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: