Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt åt lilla fina Alicia, hon kommer snart. Dennis och Mathilda ska till Luleå och köpa julklappar. Så då får fammo rå om henne, det ska bli så roligt. Vi ska fara på shopping runda, tänkte gå in på PMU, Rusta och lita andra affärer och sen tänkte jag att vi bakar lussekatter. När vi kommer hem är det dags för lunch, sova en skvätt och sen är det dags för baket. Det ska bli så roligt, hon är världens finaste Alicia ❤

Jobbade igår på dagen. Sen var det julmiddag på kvällen med Fysioteks gänget på River. Trevligt och god mat som vanligt. Men nackdelen när jag gå ut och äter är att jag blir dålig i magen. Så jag fick avvika allra först och sen var det toan hur länge som helst när jag kom hem och sen gick jag i sängen, jag låg resten av kvällen. Min mage är inte den bästa just nu. Jag väntar ju på att få komma in på undersökning och skulle ha fått det redan i November men jag har inte hört nått än. Nå nu vill jag inte ens ha den före jul hoppas det nu dröjer till Januari.

Ja ja jag ska börja gå och klä på mig så jag är klar när Alicia kommer. Hon är snart här lillgumman ❤

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Dec 15, 2018 @ 09:29:44

    Ha en mysig fammo dag ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: