Nu börjas det…

Vintern är här, minus 13 grader nu på morgonen och de har lovat minus 22 till helgen enligt rapporterna igår. Fast jag ska gå in på klart.se och kolla där brukar prognosen stämma bättre….

13dec18

Japp den tror vi på, graderna just nu stämmer ju bra med det kallaste så då hoppas vi att dagen landar på minus 5 🙂 Iza som annars gillar att vara ute vill vara inne. En sväng ut på altanen och sen ner och skita på gräsmattan eller ja i snön som ligger nu. Sen kom hon in igen. Shakira var oxå ut faktiskt en sväng, hon skrek när jag släppte in henne. Hon går ju knappt ut på sommaren 🙂 Vilken tur att jag skrapade av altanen då vi fick snö sist, det regnade ju oxå en sväng så vi fick lite takras oxå, tung blöt snö. Men jag tog bort det och det kom inte mer så altanen är fortfarande renskrapad 🙂

Jobb idag igen, kl 11 ska jag infinna mig på jobbet! Nå då slutar jag kl 20 så det är rätt skönt det med. Imorgon är det förmiddag, kl 07 som gäller.

Jag börjar ha lite ont magen, jag skulle ju fått tid i November till Sunderbyn men har inte fått den än. Nå nu hoppas jag inte det blir före jul iallafall. Har jag fått vänta så här länge så kan vi ta det i januari. Det är ju det att det är flera dagars förberedning med allt möjligt jox. Fastor hit och dit och dricka en massa äckel som jag mår dåligt av, så dåligt så jag nästan spyr! Sen det sista som ska drickas på mottagningen är ju det värsta för då har jag faktiskt spytt ner hela rummet en gång. Så det är ett evinnerligt kämpande! Nu ska de även gå från munnen så det blir inte bara en colon denna gång och det betyder att dricka kontrast. Jag satt med en spyhink mellan benen sist och en sjuksöterska som skrek NEEJ du får inte spy stup i kvarten, kämpa kämpa!!!  Nå det är ju bra att man får sina undersökningar iallafall. Crohns är ju inte att leka med och när gamla infektioner börjar ställa till det så är det inte ok. Och den som bråkar nu är min äldsta, så den är väl en 30-35 år gammal! Magen är uppsvälld och jag ser ut att vara gravid i 9e månaden. Jag kan vara rätt ok på morgonen men så fort jag ätit så sväller den upp. Jag mår illa rätt ofta nu med.

Ja ja klockan går och jag ska snart till jobbet. Fixat en massa här samtidigt som jag bloggat!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: