Jobbigt att tjata

Alltså att väcka ungarna på mornarna är ett evigt tjatande! Jag hatar att tjata! De är vaken för länge på kvällarna, sen är de ju naturligtvis trötta på morgonen och vad gör de när de kommer hem? Jo går och sover!!!! Jag blir galen på detta!!! Sen är det ju det att vi jobbar oftast båda två på kvällarna så man har ingen koll på vad de gör, hur de sover eller äter…. ibland känns det som om det är helt kaos! Vi får ta ett snack med dom igen.

Zumba passet gick bra förutom den nya låten som satt som ett smäck igår på dagen…. men va fan hur fan gick det på passet. Jag startade helt fel så jag gjorde faktiskt något man inte ska göra, jag startade om! Men jag blev så irriterad att jag missade redan efter bara första steg frekvensen!!! Nå sen gick det rätt ok fast quingen satt inte! Nå nästan gång blir det bättre. Jag hade inte hunnit köra igenom den som jag ville.

Idag blir det som sagt jobb. Så de följande 3 dagarna vet man vad man gör….sen är jag ledig helgen och så börjar mina 9 dagar from hell, jobba 4 ledig 1 jobba 3 (varav 2 11 timmars pass) ledig 1 jobba 2! sen är jag ledig lite till…. men vänta nu faisken…. jo men se där det blir ju helgen innan jul, då har jag tagit semester lördag och söndag!

Jul, snart är det jul och jag har inte gjort nått än. Men i helgen blir det bak, både lussekatter och julstjärnor, sen får det bli köttbullar en av dagarna. Handla måste vi oxå hinna nånstans… men det hinns, det tar ju inte hela dagen. Sen städa lite dagarna innan jul. Det blir bra det, full koll…. not  😀 nå jul blir det i alla fulla fall.

stressed

Minus 4 grader nu på morgonen, isigt ute, det kom ju snö, sen blev det regn och plus grader men inte tillräckligt för att snön skulle försvinna så nu har vi is istället. Det är många som halkat och brutit benen under förra veckan. 2 som jag oxå känner, bla Rellu. Så ingen zumba för hennes del på 6 veckor!!

Ja ja nu ska jag vidare i på facebook en sväng, sen sätta igång dagen, laga mat åt ungarna så de har att värma. Sen fixa djuren, jag skulle måsta hinna springa runt med snabel draken oxå!

Be safe out there

 

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa
  Dec 12, 2018 @ 08:27:18

  Vågar knappt nämna att mitt jullov börjar nästa vecka och slutar 7 Jan 🙈 ni sliter hårt på kommunen medans jag typ leker mig igenom arbetsdagarna fast jag jobbar. Känns lite som lek för det är ju då roligt. Blivit mycket kvällar så många komptimmar som ska tas ut innan året är slut så därav min mini semester på 3 veckor. Men det ska bli skönt, ladda inför en hektisk och rolig vår med mycket aktiviteter.

  Svara

  • Anna
   Dec 14, 2018 @ 16:45:47

   Oh vad härligt det låter Åsa. Och ditt jobb är inte en lek, om du inte gör det så skulle det inte vara lika mkt verksamhet heller ❤

   Svara

 2. Nina
  Dec 12, 2018 @ 09:08:33

  Vet du vännen, julen kommer oavsett om du hunnit med allt eller inte 😉 Har själv varit där nångång… Ta dagen som den kommer ❤️
  Jag måste varva ner, typ kroppen tvingar mig… Men känns ändå bättre idag än igår 👍👍

  Hoppas vi hinner ses nästa vecka ❤️

  Svara

  • Anna
   Dec 12, 2018 @ 13:11:32

   Jo jag orkar inte stressa med den, jul blir det ändå 🙂
   Jo hoppas vi hinner ta en fika islf nånstans 💚

   Svara

 3. pian
  Dec 13, 2018 @ 10:43:21

  Anna, behöver du hjälp med nåt? jobbar nu ända till onsdag, sedan är jag ledig igen. Hojta till om jag behövs<3

  Svara

 4. pian
  Dec 14, 2018 @ 08:44:19

  jag finns i alla fall bara så du vet…….<3

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: