Vilken avslutning

Stressade ju på lite med gårdagens avslutning, jag hade ju handlat det jag skulle ha men ställde i ordning alla presenter i lotteriet, plockade ihop väskan och övade på mina koreosar under dagen. Jag hann tom och fika med Rellu och Petra. Temat var ju ”a trip down memory lane” så det var mycket gamla låtar som fastnat hos mina deltagare, Proud Mary är något som önskas varenda gång något sånt här är och går kvällen var inget undantag, Bella kom oxå, jag tänkte inte ta den men det är mer fart i Proud Mary, de är båda egentligen fitness koreos så jag tog med den med. Det var riktigt roligt, vi körde lite ring dans, lite jenkka och lite av varje, roligt hade vi som bara den 🙂

Jag fick ett så fint blomster arrangemang, Åsa hade gjort det, så vacker. Alla blommor jag fått av mitt gäng lever, de står i fönstret frodiga och stora. Mia sa till mig att det är ju för att vi ger dem med kärlek och det sägs ju så, de blommor du får av kärlek står sig länge ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var så fint att jag nästan inte nämndes ”packa” upp den. Kortet har Päivi gjort, så fint och de har verkligen anammat att jag använder mig av Monica Lejamans ord Gold is where the heart is, ett guldhjärta på kortet och sen hängde det även ett på blomman ❤

Jag känner mig otroligt tacksam att få vara en del av allt detta. Tänk att jag får sprida min glädje för zumban vidare, att få dansa och träna till världens bästa träningsform. Att träna hela kroppen och bara ha roligt, så himla otroligt!!

Sen har jag en som supportar mig otroligt mycket, hon går på alla mina pass om jag oxå ställer mig i parken på svensexa och behöver deltagare så nog är hon med. Hon tycker att nog kunde hon ju ändå klassas som en zumba kidsare och få vara med där med 🙂 Hon kämpar oroligt bra på Strong passet, hon vill utvecklas, hon vill ge sitt allt. Och frågan kom igår innan vi ens startat passet. Hon tycker att det nya blocket är för lätt, hon vill ha mer krävande övningar, så det ska jag fundera på åt henne. Jag tänkte just att ännu ett skäl till att just hon behöver få uppskattning, för jag uppskattar verkligen henne. Hon har blivit min side kick i Strong by zumba. Jag gav henne ett presentkort till nästa omgång av Gold. Ni ser vad jag skrev på kortet ❤

48323988_2393100797398905_3053546121948299264_n

Ann-Sofi, tack för att du är den du är ❤

Idag blir det till att öva fitness koreosarna, en ny låt måste in och jag har inte ens tagit ut den är. Men det blir från Zin 78, socan var rolig men den tar jag inte än, kanske till nästa gång. Tror jag vet vilken jag ska ta, nu gäller det bara att öva in den oxå!!!

Annars blir det lite handling idag, Danne fyller år, 46 år blir det. Han närmar sig de 50:e han med. Pian ringde och ville att jag skulle komma med till mamma idag. Men jag måste hinna handla, jag måste hinna fixa lite tårta, städa lite, hänga tvätt och allt ska göras under dagen! Kakka makkara som Kirsi brukade säga, det är inte lite det!

Torrare ute idag, igår var det så slaskigt, det blev plus grader och snö som vägde bly. Minus 2 just nu så det har inte tinat än. Får se då hur dagen blir, slask är ju inget kul alls!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: