Jaha, då var den här!!!

Jobbat hela helgen, det var en redig pärs måste jag säga. Jag blev så trött av allt så det inte var klokt! En av mornarna slutade i 3 olika anmälningar! Jag var så trött på lördag så jag sov 2 timmar efter jobbet (slutade 21) och sov natten hur bra som helst. Igår var jag tvungen att gå kl 16.30 (tog lunch, motionstimme o lite till på slutet) jag var helt färdig och då hade jag varit döds trött redan i ett par timmar. Vilade när jag kom hem, for och handlade, vi åt middag klockan 20.30 och sen försökte jag titta lite tv men somnade mitt i förstås.

utmattad

Idag blir det avslutning med Zumba Gold gänget. Det är önske timmen, har fått in massor med önskningar på vilka låtar de vill avsluta med. Så det blir riktigt roligt. Sen har vi förstås lotteri oxå, alla som köpt en kurs får delta och ha chansen att vinna ett presentkort värt 950 kr! Inte illa va 🙂 Sen bjuder jag alltid på lite frukt och dricka.

Japp snön kom ju som vanligt på en gång, jätte jäkla vall bakom bilarna! Igår hann jag precis backa ut poolon innan traktorn kom och drog upp en tung jäkla blöt snövall. Såg när den körde den andra sidan, sprang med snö räven som en galning så jag skulle hinna innan den vänder och kommer till oss. Sekunderna efteråt möter jag den! Skottade altanen när jag kom hem igår….. det är varmt och blött ute, det betyder…. takras!!! Nu ser det ut så här

20181210_080605.jpg

På framsidan har vi inte rasskydd, det ringde vi takfirman om men de kom aldrig och satte det åt oss. Så vi får väl slå en till signal om, risk att snön trycker ut vårt staket finns 😦

20181210_080625.jpg

Man ser kanske inte hur mycket det rasat men man ser den fina lilla förbannade vallen där mot gatan!

8163663-angry-cartoon-wife

Ja ja nu har jag mycket att göra så nu drar jag

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: