Vaken igen

Helgen har vi inte några som helst problem att veta vad vi ska sysselsätta oss med! Det blir till att jobba 🙂 Vi har rätt mycket på jobbet just nu, det är en hel del att göra! Så igår var det ren kaos när jag kom upp dit! Nåväl det löste vi snabbt och började strukturera upp saker så det kändes bra.

Vaknade kl 03 med ett ryck, tankarna snurrar och då är det ingen idé att ens försöka sova, det går inte. Surfade runt på mobilen tills jag blev trött, Danne snarkar, inte så högt men så han stör mig när han ligger på rygg och mot mig. Försökte vända på honom men han har så ont i en axel så han kan inte sova på den sidan hur länge som helst. Så det var bara att proppa igen öronen med öronproppar. Det medför att jag inte hör, skönt för jag är ljudkänslig men sen börjar det klia i mina öron, så då kan jag inte sova pga det!

Idag tänkte jag att jag hinner lite förbereda inför måndagen innan jag ska till jobbet, lite plocka fram allt som ska med, tar rast imorgon och far och handlar, så på måndag ska det inte vara så mycket som stressar upp en.

Jag har beställt en julklapp till mig själv, en ny aktivitetsklocka 🙂 Det ska bli så roligt att få sätta igång den men det blir först på julafton, ska slå in den till mig själv 🙂

Savannah har sovit hos Lilly inatt men jag har sagt att hon måste komma hem vid 12 för Rasmus har ju tagit hand om hundarna hela går dagen efter skolan så nu får hon göra det idag. Det är lite om och kring när vi jobbar med hundarna. Men det går alltid,

Det är verkligen jätte härligt väder ute, igår på dagen var det garanterat i nollan, kanske tom ett par plus grader så det var riktigt mysigt ute, Nu är det redan i 0 an, så får se hur varmt det blir på dagen. Men det är skönt att bilarna fryser inte vid jobbet heller.

Tog fram alla önskelåtar till måndagens avslutning, började kolla igenom dom, jo de sitter väl så där behövs bara upprepas lite till så är det ok med dom oxå.

Ja ja nu ska jag in på fb, dricka shaken medans jag kolla runt lite och sen göra vad jag tänkt mig innan jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: