Tiden springer iväg!

Alltså tiden springer iväg! Jag måste sätta mig ner och planera julen, när jag ska göra vad, julbak, köttbullar, julklappar?? Ja ja det blir nog bra. Jag har ju inte så mycket julklappar att köpa. Mina ungar vill ju ha pengar så till dom blir det bara lite små grejer. Men till Alicia blir det lite fler paket 🙂 ❤

Kallt i Happis idag, vi hade minus 14 när jag steg upp klockan 06.30 nu två timmar senare så är det minus 12. Tittade på klart.se och de har lovat typ -7 grader till dagen, så varmare blir det. Läste på facebook igår, folk uppåt Kukkola och Karungi hade allt från minus 14 till minus 20! I stan var det då bara minus 10. Så det kan skilja rätt mycket!

Jag körde Strong by Zumba igår, ett otroligt pass, det gick som en dans, jag var full av energi, deltagarna var full av energi, de kämpade på bra, högröda i ansiktet men de bara matade på, helt fantastiskt! Man känner sig så nöjd efteråt!

Idag och resten av helgen blir det jobb….. känner inte så stor lust över det just nu iallafall. Men det går bra när man väl kommer dit. Kanske man kan baka på jobbet? Vi får se vilka vi har där och vad som händer där.

Ja ja nu in på fb en sväng sen planera för måndagens avslutning, önskelista på G från deltagarna, så det betyder leta fram koreografier, musiken och planera listan, jag måste handla och göra lotterivinster, presentkort osv 🙂 Ni vet väl att ni kan köpa ett presentkort som julklapp, världens bästa julklapp ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. http://cistus-pillole.eu/
    Jan 01, 2019 @ 13:20:30

    Extremely user friendly website. Astounding details available
    on few gos to. http://cistus-pillole.eu/

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: