Ledig!

Gud vad skönt, jag är ledig idag! Jobbat två morgon pass, så nu lite ledigt innan helgen börjar. Jag är just nu inne i ett par veckor med liiite bättre schema. Sen blir det jobb 6 av 7 dagar igen. Nåväl så kan det oxå vara, bara att gilla läget. Vi har ingen chans att bli hörda vare sig av politiker eller arbetsgivare.

Zumba Gold i måndags, som vanligt ett underbart pass. Zumba Gold deltagare är så otroliga, de har så roligt, de är där för att de vill dansa, röra på sig, inte nödvändigtvis ha ett stenhårt pass men rörelse och svett går hem 🙂 Igår var det Zumba fitness på Fysioteket. Roligt som bara den, mycket energi, den stod i taket. Jag älskar när folk bara ger järnet!!

Men idag blir det till att börja med Rasmus rum, tror jag ska åka på IKEA och köpa ett nytt bord till honom, det han har är för stort. Sen ska det möbleras om där, det ska in en lite bädd soffa dit och sen behövs grejer roteras. Har för mig att det bordet jag tänkt på står på hjul och det är bra för han vill kunna svänga på bordet så att han kan sitta i soffan och se tv. Sen ska jag sätta i lite organisations lådor och annat dit oxå! Så det ska bli roligt att få göra det ordning till honom. Och jag gillar att göra själv så det blir ännu roligare det 🙂

Nya ZIN 78 faaan vad bra den är, Steve Boedt är med på liven tillsammans med en av svenska zumba twinzen, Tania Ginard, jag hittade flera jag vill ha där och tog redan en igår. Är Steve inblandad så är det lätta och bra koreos, inget onödigt krångel.

Ja just ja, vintern gjorde sitt inträde igår, det har snöat som bara den! Här uppe händer det ju från den ena dagen till den andra när vintern är på G. Vi hade plus grader och regn för ett par dagar sedan och nu är det vinter, inte kallt bara -3 grader så det är ju ändå skönt.

Så ser det ut nu!

Gjorde lite jul i söndags oxå. Jag har ju inte hunnit med det, alla stjärnor åkte upp och lite julgardniner.

20181205_072036.jpg

Jag gillar min röda stjärna, den är så fin. Påminner om den vi hade hemma när jag var liten. Jag kan ju inte ha gardiner som går ner till golvet, vi har ju han hundar och en kan få för sig att markera in dom!! Inte Larry längre, han är ju kastrerad med Roffe den lymmeln!

Nu ska jag vidare i etern… mycket som ska hinnas med idag.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. shop design leather
  Dec 29, 2018 @ 19:00:35

  I think what you posted was actually very reasonable.
  However, think about this, suppose you added
  a little information? I ain’t saying your information is not solid, but what if you added a headline to maybe grab folk’s attention? I mean Ledig!
  | Annas place in space is a little plain. You could glance at Yahoo’s front page and see how they create article titles to get
  people to open the links. You might add a related video or a picture
  or two to get readers excited about everything’ve written. In my opinion, it might bring your posts a little bit more interesting. https://Www.interior.my/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: