Mööör i kroppen

Jeessuuuss vad seg jag är i kroppen! Ingen träningsvärk men leder och muskler vill inte direkt att jag ska röra på mig 🙂 Det är rätt saftigt med 5 timmar zumba. Men vi hade ett zuper jam, en zumba masterclass och en lika zuper julmiddag ❤ Rellu la verkligen ner tid på att lära ut quing, berättade vad vi skulle tänka på när vi skulle lägga in pre quing osv. Det var jätte bra även för mig som hållit på ett tag. De andra var helt nybakade zins. Men jag är inte heller så bra på quing, jag glömmer ibland, jag ger det inte alltid i rätt tid osv, jag använder kroppen mer som ”instrument”  jag är slarvig med armarna och behöver tänker mycket mer på det, jag behöver bli tudligare! Jag kör på och har jävligt roligt men behöver bli MYCKET bättre på bla mina armar och på pre quing. Sen märker jag att jag är trött, terminen har varit lång med mycket zumbor utöver det jag annars gör, mina ben är helt slut, orkar inte lyfta dem ordentligt ens och knoppen är slut. Och igår hade vi inte ätit vare sig Rellu eller jag och i slutet på dagen, skulle vi göra en battle och min hjärna orkade inte tänka över huvudtaget. Jag förstod var jag skulle in men det funkade inte alls!!!! 😀 allt blev helt galet 😀 jag orkade inte tänka, energin var helt borta. Men det var väl inte så konstigt, det hade nästan gått 5 timmar av zumbande och ingen mat så det var väl inte under på det 😀 Men vi hade skit roligt, vi blev inte så många men det spelar ingen roll, kul hade vi iallafall. Middagen hos Tina var perfekt, det var jätte gott, vi åt umgicks, pratade, skrattade och lyssnade på vadå jaaa zumba musik. Till middagen hade vi julmusik i bakgrunden men efteråt satte Rellu på det vi alla älskar. Vi tjuvkikade lite på zin 78 som kom igår, Steve och Tanja är ju på live låtarna. Så det ska bli riktigt spännande att få gå igenom.

Vi fotade inte mycket men här kommer lite iallafall. Detta kanske var Rellus sista jam. Får se hur hon gör och vad som kommer i framtiden 🙂

Idag ska jag göra lite jul! Vi har inget uppe än, inte en stjärna, men idag blir det! Kanske jag tom bakar lussekatter i eftermiddag. Alicia kommer om en timme hade jag vetat tidigare så hade jag köpt ingredienser så hade vi kunnat baka tillsammans. Men kanske de kan komma tillbaka senare så gör vi det. Ska kolla med Dennis 🙂

Ja ja nu är det bara att sätta fart på rumpan, sov lite extra till 08.30 det var välbehövligt så nu är det bara att lägga på ett kol. Har tagit det lugnt och kollat på videon på youtube om övergivna hus, gillar det, spännande att se hur det varit, vad folket hade för grejer, hur det såg ut. Det finns ju otroliga byggnader som det bara har förstört. Idag kollade jag på ett enormt hur miljonärs ”manison” från USA, marmor överallt, balkonger inomhus, otroliga träpaneler, master bedoom med tillhörande badrum, helt fantastiskt! Och de hade börjat förstöra det, folk tar sig in och bara slår sönder!!!!

Ja ja nu in på fb och sedan på med kläder och starta dagen, ha en bra söndag alla ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. http://africanomango.es/
    Dec 28, 2018 @ 21:41:13

    Thanks a lot for sharing this superb web-site. http://africanomango.es/

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: