En underbar lördag!

Vi hade ju möte med politikerna i Onsdags på vårt jobb, vi fick lite siffror och lite hur det tänkt och vad de tänker. Mötet kändes bra ändå, men väckte ju en del tankar om vad som kan vara på gång. De förstår ändå inte känns det som….de tror att de på något vis kan ge oss mer tid till återhämtning och förändra våra schemor till det bättre. Vi har ju ändå vår tid som ska göras, vi vill inte ha någon flytande arbetstid, vi vill inte ha delade turer. Då jobbar vi hellre som vi gör nu. JA ja men det blir spännande ändå det här. Nå jag vaknade natten efter mötet med ett ryck, jobbet, schemor, vad händer. Det snurrade runt i huvudet på mig. Jag försökte spela lite, jag surfade lite men nej. Jag kunde inte somna, så klockan 05 steg jag upp. Det var ingen idé att ligga där mer. Men det resulterade ju i att jag var kanon trött redan tidigt och jag skulle börja jobba kl 13. Jag var tvungen att sjukskriva mig, jag skulle ju ändå varit borta delar av dagen med Savannah men jag kände att jag inte fixar att jobba till kvällen sen. Igår jobbade jag iallafall till klockan 16. Jag kunde gå utan rast så jag slutade strax efter 15, skönt.

Besiktade bilen i Onsdags, bromsarna var för hårda så den måste visas upp igen. Så det är väl lugnt. Det var det enda, ja och sen en bra att veta om bilen, Så jag var riktigt nöjd med den måste jag säga 🙂 Sen får vi se hur den kommer att gå, den stod ju 3 år på en trottoar, ja köpte den för 700 kr, Danne har fixat och joxat av och till med den halva sommaren. Så det har varit mycket jobb, kanske inte nu så kostsamt men mycket jobb… och vi vet inte ens om den går mer än en vecka!!! Den köptes för att ta oss inom stan, längre sträckor så har vi ju Passaten. Ja ja jag gillar min lilla gula fara iallafall ❤

Idag blir det ös!!! Först jam med the one and only Rellu, sen har vi masterclass och efter det julmiddag. Det ska bli riktigt roligt faktiskt 🙂 Jag ser verkligen fram emot det. Jag är full av förväntningar. Kollat på låtarna, tänkte lite på vad jag vill ha med osv 🙂

Jag har ännu inte funderat klart på hur jag vill göra med den lilla plattan som jag tänkt att jag bara använder till min zumba jox… funderar ännu. Den jag vill ha är har funnits ute på marknaden ett tag och jag tänker att det kanske kommer något bättre?

Gud så det har blåst mycket de sista 3 dagarna, stormbyar av och till. I Onsdags när vi åkte till Kalix så hade en busskur blåst ikull vid Harrioja och igår kändes det som att vårt lilla plast tak över altanen kommer att slitas av. Jag måste ut nu och kolla att figgebodans dörr är stängd den kan blåsa upp ibland. Jag har tunga plattor jag brukar luta mot den för att den ska hållas igen. Vi har ju utemöbler och lita annat jox där inne. Ja det som finns där inne tål ju väta men det är ju inte kul för själva bodan. Hellskotta vad det blåser nu med, vi har en lite markis över ett fönster och den slits hit och dit. Den är ganska väl skyddad annars där den är men vinden river rätt bra i den just nu.

Ingen snö än, men det verkar som att vi kommer att få lite snöblandat de närmaste dagarna. Plus 3 grader säger termometern och regn. Det är den 1 december idag och så här ser det ut hos oss

20181201_081645.jpg

Ja ja nu vidare, in på fb och reklamera mc:n och sen börja göra mig klar, vi ska träffas klockan 11 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: