Ont i pää

Usch vad jag har ont i skallen, hade det redan igår… idag vaknar jag med skallebank! Inget kul alls, läser att Åsa blivit sjuk, först en redig huvudvärk sedan fick hon feber. Hoppas inte jag får det, för det hinner jag inte med. Vi har julbord med jobbet på fredag, jam, masterclass och julmiddag på lördag! Så det är fullt upp!

Vilket pass vi hade igår alltså, det var sånt ös, energin lyfte garanterat taket!!! Folk tjoade, sjöng, dansade och släppte lös ordentligt, helt otroligt. Såna här gånger gillar man att vara instruktör! Folk kom efteråt och sa hur roligt de haft, hur bra det var och en sa att vilken tur att jag kom, jag tänkte först avboka för jag hade så ont i huvudet men sen tänkte jag att nej jag går och nu mår jag toppen. En annan sa att det är ett så perfekt sätt att göra sig av med dåligt humör eller om man är deppad. När musiken startar så glömmer man allt och man har bara så otroligt jäkla kul ❤

Idag kallar jobbet, kväll både idag och imorgon så ingen kör och ingen Strong! Men nästa vecka igen då så då kör vi på 🙂

Hundarna myser som vanligt framför brasan, pinshrarna älskar ju värmen och helst ska man ju då ha filt. Roffe är inte lika brydd i filten som Dessie. Hon bäddar tills hon är helt under den 🙂

20181128_074736.jpg

Larry ligger på lilltoan, han är inte så förtjust i värmen, det har väl sina förklaring i hans päls. Han myser där för sig själv en stund. Efter två timmar byter vi hane och Roffe får gå in. Larry kan ju tycka att Roffe ska man helst äta upp. Men nu har vi upptäckt att det är Roffe som signalerar något ofint till Larry. För när han morrat flyger Larry på, allt går bra fram till det. Och utomhus på promenad är det inga problem alls! På nätterna ligger Dessie där för den jäkeln kan pinka floder inne när det blir kallt ute!!!

20181128_084555.jpg

Gudrun har som piggnat till lite igen, nu har hon travat runt huset, kollat in de olika rummen, sen ställde hon sig framför altan dörren bara som för att försäkra sig om att det ännu är kallt, sommaren har inte kommit. Hon har nämligen inte gått ut på flera år vinter tid.

20181128_083321.jpg

Igår var jag ut och körde min gula lilla bil. Den är nu redo för besiktning, men jag var tvungen att kolla att bromsarna och bakhjulen driver som de ska så jag var ut om industriområdet och körde, bromsade, körde, bromsade och det var inga problem med det alls. Bilen hann bli varm oxå så jag täckte framrutan sen med det skydd jag köpt. Jag ska köpa ett sånt där som man drar över hela övre delen av bilen så slipper man kanske skrapa så mycket. Jag längtar att få börja köra den. Det har ju varit ett projekt med denna lilla bil. Danne har jobbat tålmodigt med den! Så nu hoppas vi att den går oxå då och att besiktningen tycker den ska få vara i trafik 🙂 NU står den där och väntar igen på att få rulla runt stadens gator 🙂

20181128_084646.jpg

Nu in och kolla mail, sen lite fb och så fixa håret, jag ska ju till jobbet. 11-20, så hela dagen går åt!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: