Mera Kalix

Igår hade Danne tid i Kalix, idag har Rasmus tid för sitt utlåtande efter utredningen, får se då vad de kommit fram till. Det är gjort en stor undersökning. Jag är faktiskt av någon anledning lite nervös inför det. Vi har tid kl 14 idag.

Hade Gold passet igår och jag gillar inte när jag får bläckor!! Igår fick jag absolut en mitt i en av de nya låtarna, jag har ju min pärm men jag kollar ju inte egentligen i den, en blick här och där. Skulle jag hålla koll på den så skulle ju inte detta hända….. irriterande!!!!! Jag har ju crohns och det påverkar ju minnet eftersom det är vanligt med brist på B12 och jag har fått sprutor tidigare för det… men nu har jag inte kollat på länge men mitt minne är skadat, det vet jag. Så pärmen är väl som en säkerhet för mig…. som jag då tydligen inte ändå använder så mycket! Vad jag kan behöva se ibland är en färg för att veta var jag är. Jag använder mig av 4 färger, svart för intro, outro, grönt för vers, rött för refräng och blått för bridge. Att se är att veta, det har jag ju lärt mig via jobbet 🙂 Jag tog två nya låtar igår, det brukar jag inte göra ialf inte på Gold men jag ville ha in lite jul, så det blev två. Jag har jobbat helg och inte hunnit öva så mycket, jullåten började jag med på söndag kväll och igår blev det ju inte så mycket i och med att vi var i Kalix, lyssnade på den flera gånger, lyssnade igenom listan oxå men det är inte för mig samma sak som att dansa igenom den. Jag måste verkligen dansa igenom, det går inte att slarva och det är ju oxå för mitt minnes skull! Jag vet att Kirsi, hon som var instruktör tidigare i Happis kunde säga att jag låt på soffan och lärde mig koreografin…. usch vad jag kunde vara avis på det! Jag kommer aldrig dit tror jag! Det blir lättare och lättare hela tiden märker jag helt klart. Men till ligga och mysa på soffan och lära sig… det lär dröja 😀

Idag blir det Zumba Fitness å Fysioteket, sitter med dagens låt och diggar på stolen. En jullåt det med. Men den har jag kört för några år sen så det blir nog bra det skulle jag tro :)……. eller ja??

Jag har länge tänkt på att köra en lite surfplatta, typ 8 tum för att bara ha min zumba musik. Jag fyller mobilen med den, nu har jag igen inte mycket minne kvar i den….. jag skulle hinna börja med det under julen, göra iordning den…. men jag vet inte än om det bara är mitt galna teknik pryl minne som talar eller om det är att jag behöver den? Men det skulle vara bra att ha en egne grej för all zumba musik. Jag har ju även allt i datorn, back up ifall något händer, sen har zumba äntligen fått bra appar både till strong och till zumba. Så det kommer att underlätta en del. Jag har kört via strong appen nu två gånger och det har funkat perfekt. Sen skulle jag vilja köra igång toning…. men när, var och hur!? Mina dagar räcker inte! Då måste jag söka mer tjänstledig helt enkelt och sluta i The Lizz, om inte jag kör det på måndagar efter Gold…. kanske det kanske.

platta

Satan i gatan vilken kramp jag fick i låret igår, helt jäkla otroligt, nu var det som inte bara kramp, det drog i senorna oxå nått helt otroligt. Det gjorde ont på ett annat sätt denna gång…. nä det är bara att börja fyll på med magnesium. Den röda sport magnesium oljan är så jävla bra, den hjälper direkt. Men den är slut på Fysio och jag har bett dom ta in den för kunderna frågar oxå efter den…. nå jag beställer på nätet denna gång så får vi se om den kommer in hos oss sen.

 

Ja ja nu ska jag spraka igång dagen, mycket som ska hinnas innan vi åker till Kalix 🙂

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 27, 2018 @ 11:16:54

    Tack för ett toppen pass ❤️💃 och det är helt naturligt att glömma ibland, gör inte så stor grej av det 😉 jag får ju tjoa lite extra 🤭😍
    Jag brukar säga till mina deltagare att mina pass är mer eller mindre virriga 😂 för så är det… Vissa självklara steg kan man plötsligt glömma… Beror på vars tankarna är just då 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: