Möten idag igen

Denna vecka här full av möten, idag är det två varav den ena har Danne, men den får han nog fara själv på, Sen är det Rasmus och Savannahs möten i Kalix. Rasmus utredning är klar så vi får väl ett utlåtande nu och Savannah ska träffa läkare.

Jobbat helgen, det var en rätt tjatig helg måste jag säga. Jag är trött och orkar inte hålla upp mitt skal. Tidigare så orkade man stå emot, man orkade svara, man orkade vara på alerten. Men nu så låtar man sig påverkas på ett helt annat sätt än tidigare, man blir mer trött och mer irriterad. Jag håller masken än men känner själv att jag är irriterad. Och jag gillar det inte! Man gräver ner sig själv sen i funderingar.

Ja ja nu ska jag klä på mig, sen snabbt kolla koreografierna, håller på med att ta ut lite nytt till jul 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: