Företagare och röstkonstnär

Igår var jag på företagarmiddag och föreläsning. Företags kvinnorna i Haparanda hade träff. Jätte roligt att vara med jag har inte gått på de här grejerna tidigare, jag är ju lite ovan att vara företagare 🙂 Det var riktigt trevligt. Vi hade en kortare ”föreläsning” av Britta som är en av grundarna till Tree hotell. Hon berättade hur allt startade för dom, hur idén föddes, hur de gjorde. Hon gav tips och idéer, att tänka på osv. Det var riktigt intressant. Sedan var det middag, en stooor buffé med olika snittar, sallader och allt möjlit och omöjligt på som jag inte äter 😀 men lite hittade jag oxå där. Sen var det fläskfilé och potatisgratäng och pepparsås, riktigt gott. Vi fick höra röstkonstnär Meri Nikula ljuda/sjunga, vad mäktigt, helt otroligt! Vi skapade lite kontakter, pratade över middagen, det var jätte kul.

Meri Nikula


Otroligt eller hur, jag blev helt fascinerad!!!!

Alltså tonåringar!!! De måste vara skit jobbigt att vara en tonåring! Jag menar de vet ju allt, de kan ju allt, de har alla mammor som är det värsta som finns, sen fattar ännu ingen vuxen att man kan allt, det måste vara jätte jobbigt!!! Man äger rätten att svara hur man vill, man äger rätten att gapa och skrika och för att i nästa ögonblick tigga efter något. När man för deras skull försöker förklara så får man bara skit tillbaka. De liksom tror att de är allvetarna på jorden, att de vet allt och vi vuxna vet inget. Vi är bara jobbiga att ha att göra med! Fan vad jag är less att bli behandlad som skit, fruktansvärt less!!!! Man vågar inte säga något, hela tiden tassa på tå känns det som. Fast nu har det varit bra läääänge, inget surande eller så. Men så kom det igen! Nåväl detta är ju en fas i livet, den ska ju finnas där och jag är glad ändå att de båda har humör och att man inte sätter sig på dom hur som helst. Men ibland kanske man måste lyssna!!! Nåväl det har blivit mycket bättre än vad det varit det har det. Så det är väl därför varje sån här grej känns som ett stort bakslag. Men men det är ändå tre fram och två bak inte två fram och tre bak 🙂

Idag blir det Strong by Zumba, så roligt, hoppas jag bara får ihop ett gäng, förra veckan small det till och vi var 8, imorse när jag tittade var det 3 bokade, nå jag ger inte upp hoppet, kanske det ploppar in fler 🙂 jag vet då fyra till som sagt att de ska komma så jag hoppas de kommer 🙂

Ja ja nu ska jag börja gå igenom passet, håller på med ett nytt block oxå, kanske jag hiner få det klart till passet om två veckor, nästa vecka har jag ingen strong för jag jobbar. Så kanske jag kan bjuda på nått nytt sen när det är dags igen 🙂

En sista bild bara från igår. Vi köpte ju en gungställning när Rasmus och Savannah var små. Nu har den gjort sitt, en ny är inköpt till Alicia. Men än tjänar den oss den gamla, den fick bli bras ved ❤

20181121_235551.jpg

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: