Avslutningen

Idag blir det städa av, vi har en hel del att fixa med, Rasmus har lite bjudning på eftermiddagen. Igår var vi hos Alle som fyllde år, så nu tar vi nästa bjudning då. Pian följer tätt efter men hon skulle ha nästa helg 🙂

Avslutningen gick bra, dom är så duktiga när det gäller mina kids. De har bara tränat låtarna ett par gånger men de sätter ändå stegen rätt bra och de festa är 4 år!! Dom är så otroligt söta ❤ Jag ska tigga ihop lite bilder så sätter jag upp sen 🙂

Vi var och fikade hos Alle som sagt igår, det är alltid trevligt med våra släkt kalas, man träffas umgås, fikar och skrattar. De som kommer in som andra hälfter i vår släkt måste tycka vi är gapiga och flabbiga av oss men det får vi väl bjuda på 🙂

Efter Alle for vi med Dennis, Mathilda och finaste Alicia och käkade julbord på IKEA, det var inte en sån jätte höjdare måste jag säga…. liiiite tveksamt! Men men det är alltid trevligt att få umgås med Dennis lilla familj, Mathilda har sån humor, hon skrattar hela tiden. Alica har blivit så rolig, hon plojar, leker, sjunger och igår ville hon att ”fomma” skulle knuffa vagnen ❤

Jag lägger in en extra zumba på Tisdag, skulle ha jobbat men det händer mycket nu, Rellu behöver filma inför en grej hon är mitt uppe i, så det gör vi på tisdag, jag vill hjälpa Monica och Sara, två systrar jag känt hela mitt liv. Sara har fått cancer och bor i mitten Sverige och behöver nu få flytta upp hit, närmare släkt sina barn som bott hos Monica sista tiden. Monica har sålt sin bil för att få ihop pengar till kontant insats på huset närmast dom. Hon har själv haft många motgångar under detta år. Jag vill på nått vis hjälpa dem att få ihop pengar till flytten. Så då bestämde jag att lägga upp ett pass till förmån för dom ❤

Ja ja nu har jag bråttom…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: