Avslutning

Den nya redigeraren! Jag testade ju den ett par gånger men jag gillade inte den. Den kändes nästan enklare, mindre funktioner än den vi har nu. Och jag gillar när redigeraren är ovanför texten inte i flikar bredvid texten och sen ska du söka var allt är. Jag gillar att jag tar tag i kanten på en bild och bara drar den större eller mindre, nu ska du skriva i procent. Sen hittade jag inte funktionen där du bestämmer hur du vill ha tex flera bilder, bredvid, i rutor, mosaik eller bildspel, den har jag använt mycket. Jag hoppas inte de tagit bort den. Nå man lär sig och kanske rent av att man gillar det nya!

Idag blir det zumba kids avslutning, jag har gjort allt klart, tagit ner allt jag behöver på datorn, presenterna är klara med i sin goodiebag. Det står och väntar på att få åka iväg, väskan är packad med Diplomen, klistermärkena är i. Så det är bara att hoppa i kläderna och ge sig iväg.

Samtidigt som det alltid är tråkigt att avsluta kidsen, det blir tomt, de är så roliga, älskar mina kids. Men det ska oxå bli skönt, jag känner att jag behöver vilan, jag behöver ledigt de helger jag faktiskt är ledig. Vi jobbar ju så mycket mer nu. Inte för att det tar så mycket tid själv passet men det är förberedelser, det är öva innan, det är hitta på lekar, det är mycket med det roliga oxå. Sen att bara ha en tid att passa, att inte få skrota på på mornarna, det tar oxå på en. Så det är alltid blandade känslor inför avslutningen ❤

Efter det sen så ska vi och köpa nya skor åt Rasmus han behöver lite bättre skor inför vintern. Men det är ju inte alltid det lättaste att släpa ut en tonåring från sin grotta. Sen hem och städa lite, vi ska ha släkt firande av Rasmus imorgon. Han fyller ju 16 år ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: