Min lilla Gudrun

Nu mår hon nog inte så bra, hon ville inte äta igår och kunde inte gå ner på sin pall när hon ville ner. Jag lyfte ner henne och hon gick på toan, När jag sen gick och la mig så låg hon inte där på bänken var hon brukar. Jag började söka henne och hittade henne under toaskåpet. Nå det är golvvärme på toaletten så det var nog kanske varmt där hon lagt sig. Nu kom hon ut från dass, gick fram till altandörren, den är helglasad och ställde sig för att titta ut. Hon stod länge där, jag gick fram till henne, hon vill ut, men jag törs inte släppa henne, jag är rädd att hon går och gömmer sig. Sen har hon aldrig velat ut när det är kallt, Hon börjar gå ut sent på våren när det mesta av snön är borta och sen är hon ute under sommaren och tidig höst. Och då oxå bara för att ligga på altanen. Men i år har vi faktiskt hittat henne ända nere vid poolen! Stackars lilla gumman. Men nu åt hon iallafall och hon dricker vatten, Men nog är hon gammal!! Lilla flickan ❤

Idag har jag inget speciellt på schemat, eller jo det har jag visst, två möten, ett med Rasmus skola och ett med Savannahs skola. Jag ska handla frukten och festisar till ungarna och på kvällen gör jag i ordning deras påsar. Imorgon är det ju avslutning 🙂

På söndag har vi Rasmus bjudning. Han fyller ju 16 år! Usch vad han oxå börjar bli stor! Det är inte klokt alltså vad åren går. Nåväl nu blir det ju inga större kalas som de var när de var små utan det blir bara bjudning för släkten. Så det är nu inte så mycket att göra men städas måste det ju göras iallafall.

Hmmm jag som trodde att jag inte hade så mycket att göra dessa dagar, men det var det ju iallafall!

Fan vad kul det var med Strong igår, vi blev hela 8 stycken! Jag kände att jag var full av energi, jag kunde verkligen ge järnet igår. Deltagarna var skit duktiga, jag hade två tejer som aldrig testat Strong och de lovade att komma tillbaka, de tyckte att det var jätte kul, Inte alls vad de trodde att det skulle vara. Den nya appen från zumba till SbZ är kanon bra. Den funkade klockerent igår och jätte lätt att använda. Så den kommer jag att gå över på iallafall, jag slipper så mycket jobb!! Inget auda city nått mer. Jag har ju som gjort en enda mix av alla block men det slipper jag ju nu. Och du behöver inte ha det nedladdat i mobilen heller, du streamar ner det från zumbas sida, man sparar mycket plats på det viset, helt perfekt!

Ja ja nu ska jag gå ut och glo om vi fått Happisbladet! Vi är nu bundna av prenumerationen fram till nästa höst. Men blir det här med den sena utdelningen inte bättre så avslutar jag min prenumeration efter det. Irriterande att inte få läsa tidningen på morgonen. Och sen som många sa att men läs den som e tidning, nå varför ska jag då betala 1900 spänn nästan för en papperstidning, då kan jag ju säga bort den lika och bara betala e tidning då som är mycket billigare! Jag vill dutta fingret på tungan, prassla i hörnet på tidningen och faktiskt bläddra!!!

Alltså det här huset på mornarna, dom har Danne och ungarna alla alarm på som ringer överallt men ingen stiger upp till dom, de bara ringer och ringer och ringer, jag blir galen alltså. Sätt inte på nått jävla alarm om man ändå inte stiger upp. Säg åt mig när jag ska väcka så gör jag det, jag är ju ändå vaken!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: