Instruktör

De testar nått nytt här på WordPress, får se om man gillar det eller inte. Det är den nya redigeraren…. ja vi får se, Nå det tar ju alltid ett tag att vänja sig vid nytt.

Extra semester idag, skönt, jag är så trött. Jag behöver ledigt känner jag. Jag har en hel del att fixa till kidsen idag, vi har ju avslutning på lördag så jag kände att jag ville göra bort det.

Vädret är lite små trist, blåsigt och regnigt, man ingen snö, Anna jublar, den kan hålla sig borta, vi lär få av den vara iallafall. Idag blir det ut och promenera med hundarna. Gå igenom mina koreografier, det blir ju Strong ikväll. Sen dammsuga och njuta av resten av dagen.

Rån i Haparanda, ja herregud var är vår lilla stad på väg. I söndags morse så gick en yxman lös inne på Klippan (äldreboende), tidigare samma natt hade akuten haft påhälsning och morgonen efter folktandvården. Säkert en jakt på tabletter. Igår kväll alltså ett rån! Ungdomar, offret och gärningsmännen alla under 18! Garanterat drog relaterat. De behövde pengar och saker att sälja helt klart.

Oh det ska bli så spännande, Päivi en utav mina zumba deltagare ska gå Basic 1 utbildningen, grundutbildningen i zumba. Så roligt, på söndag bär det av till Oulu och Iza för henne. Rellu kommer att vara där så hon kan känna sig trygg. Det ska bli så roligt att få höra vad hon tyckte. Jag och Rellu köpte ju en ZIN tröja och ett armband till henne när hon fyllde 50 år. Så hon kan men stolthet bära dom på Måndag till Zumban ❤

Ja ja nu ska jag fortsätta dagen, mycket att stå i som vanligt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: