Idag kallar åter jobbet

Idag blir det jobb igen, men bara två dagar sen har jag tagit extra semester, jag är så trött. Jag somnar sittandes överallt. Satt i söndags i en av våra lägenheter och det var helt omöjligt att hålla ögonen öppna. Och det bara kommer från ingenstans från att ha varit hur pigg som helst till att jag stensomnar! Sen sover jag några minuter och så vaknar jag. Det kan komma var som helst tom när jag kör. Så nu vågar jag inte sticka ut på körningar som till Luleå själv om jag inte är ordentligt utvilad, tom Kalix blir svårt. Kände av det igår när vi åkte hem men jag hade ju Savannah med så det gick lättare, kunde ju prata med henne.

trött

Steg upp halv 7 ungarna ska upp…. nähä det ska de inte, de hade ju sov morgon!!! Nå de somnar ju om bara man stängt dörren. Jag tycker om att sitta för mig själv på morgonen, jag vill inte prata med någon, jag vill bara gör mitt. Det är så skönt! Dricka kaffe, läsa tidningarna på nätet, Happisbladet kommer ju senare än fan nu för tiden så jag ids inte en bekymra mig om att gå ut till lådan och hämta det för det är inte här på morgonen nångång. Jag har prenumeration ännu ett år till annars hade jag sagt upp den på stående fot. Det är så irriterande när man vill läsa sin tidning på morgonen inte på dagen eller när man kommer hem från jobbet. Då har man ju dels redan läst den och sedan är inte morgon nyheter nyheter mer på eftermiddagen. De ringde mig från Happisbladet igår efter att jag skrev på deras sida på facebook. Örjan Pekka tyckte jag kunde gå in och läsa den som e tidning men jag betalar för en papperstidning, jag vill sitta med kaffekoppen i hande och faktiskt bläddra i tidningen. De håller på att kolla varför den faktiskt är så sen. Denna rutt tar nu 2 timmar längre än vad den tidigare tagit sa hon. Så de ska undersöka det. Men jag sa att jag kommer inte att förlänga min prenumeration om inte detta blir bättre. Jag är inte den enda, många har klagat.

Idag blir det lunch med bästa Nina, vi har inte hunnit babbla alls!! Bara lite i telefon och på messenger. Så nu tänkte via att vi tar en lunch så vi hinner umgås lite. Det ska bli så kul. Sen hem, packa ihop grejerna inför jobbet.

Gold passet gick väl så där eller 95% gick bra. Men Footloose vete fan vad som hände där, den blev helt svamlig. Sen kände jag att jag var off beat ibland men hann räta till det. Men det är när man jobbat helg, då är man lite extra virrig. Och sen är jag jävligt ljud känslig. Scenen var flyttades till mitten av rummet, såååå bra för oss när vi är en stor grupp. Men det betydde att högtalarna kommer lite snett, ljudet blir fel och jag hör inte riktigt beatet men det rätar till sig när jag blir van. Nu har jag ialf en av högtalarna rakt ovanför mig nästan. Men så är det precis som Savannahs terapeut sa igår, man fokuserar bara på det som inte blev bra. Som igår, hon sa vilken härlig färg du har på jackan. Jo sa jag den är lite annorlunda men behöver hamna i tvätten Ja sa hon och skrattade nu gjorde du det, du tog det som var negativt. Och så är det ofta. Har du en ny tröja och någon säger att vad fin den var, istället för att säga bara tack så säger men jo tack men…. eller äsch den va billig. Men jag köpte den faktiskt, då måste jag tyckt den var fin annars hade den fått hänga kvar eller hur.

Ja ja nu ska jag göra en rond i ungarnas rum och se om de stiger upp och sen facebook. sen är det bara att fixa håret, jag ser alltid ut som kvast Hilda efter hårtvätt!

kvast

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: