Semester

Gud så skönt jag är ledig idag. Inte för att jag nu jobbat så mycket men jag är ändå helt slut. Jag hade ju extra semester på lördag, vi var ju på fest. Päivi min zumba kompis fyllde 50 år. Hon hyrde Tinas resturang, all mat, lokaler allt. Det var jätte fint ordnat, trevliga människor och en jätte fin Päivi ❤ Det blev det tidig avgång för mig i och med att jag hade morgon pass igår 07-19!

Så det är lite skönt att vara ledig idag iallafall. Jag har extra sem på torsdag oxå, känner att jag är så jävla trött och sen behöver jag tid att göra kidsen grejer klart, de har ju avslutning på lördag. Jag måste göra Diplomen, plasta in dom och handla frukter, festisar och presentpåsar. Det ska ju göras goodiebags 🙂

Idag blir det zumba Gold, så jäkla kul. Det är så roligt, jag älskar Gold människorna och programmet Gold… fast det säger jag ju om all zumba 🙂 Idag har jag en jätte bra Cumbia, enkel, tror det är 3 olika steg kombinationer så det blir perfekt. Hittat en ny att följa på youtube, en asiatisk tjej, jätte duktig är hon!

Vi firade farsdag igår efter att Danne kom hem från jobbet, lite glass, det fanns inga tårtor kvar. Nå vi hade lite presenter och en blomma iallafall.

Annars har det varit rätt lugnt på alla fronter, jag ska iväg med Savannah kl 12, vi ska till Kalix, det är hennes tur idag! Så det är ett jäkla rännande där. Nåväl för Rasmus del är det inte så mycket kvar, läkarbesöket och sen får vi se var vi hamnar efter det.

Min magen är så risig just nu, så fort jag ätit är de bara att uppsöka dass. Min första infektion har börjat bråka. När jag äter så känner jag riktigt hur hela tarmen vibrerar när maten försöker pressa sig igenom. Tarmen sväller upp så det ser ut som om jag har en hiilos makkara under skinnet. Sen sväller hela magen upp, jag ser ut att vara gravid, stenhård och uppblåst!! Om jag inte får tid för undersökning inom närmaste tiden så kommer det att bli akut istället. Det kanske är dags för lite medicin eller nått?

Oki doki nu rusa vidare i dagen, har mycket som ska hinnas med innan 12 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: