White house

Vilket ramaskri det blivit över att Jim Acosta (CNNs stjärnreporter) skulle ha lagt sin hand på en kvinnlig medarbetare till presidenten. Hon skulle ta bort mikrofonen från honom för att presidenten tyckte att nu får det vara nog med hans enligt presidenten dumma frågor. När hon går fram så drar Acosta bort mikrofonen samtidigt som han sätter upp handen för att hindra henne och då hamnar den på hennes arm. Vad var så hemskt med det? Ibland känns det som om jänkarna har så konstigt synsätt, de vill tillåta vapen men om du råkar få en hand på en människa så blir det ramaskri runt hela världen?? Den hamnade på hennes arm i några sekunder medan han riktar hela sin uppmärksamhet på presidenten och fortsätter prata, det ser inte ut som om han är medveten om var hans hand hamnar. Vad jag kan reagera på är att han inte bryr sig det minsta om henne isåfall, var det för att hon är ung, för att hon var vad jag fattade det som ny på jobbet, kvinna?

Kalix för sväng 3 denna vecka! Ja ja jag vet inte riktigt vad som ska hända idag men det får vi väl se. Rasmus hade jobbat bra iallafall sist han var där, sen är det över detta med utredningen. Vi får väl se vad den utvisar, är det bara frågan om tonåren och att hans språkstörning fortfarande sätter sån käppar i hjulet för honom. Han har ju en grav språkstörning. Nåväl vi får väl se hur det går.

Sedan kallar jobbet, semester på lördag, jag ska på fest 🙂 Sen jobb igen på söndag, nå det blir skönt med en extra dag där iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: