The Lizz

Vi var ju som jag skrev tidigare hela dagen kändes det som i Kalix igår, vi kom dit 13.30 för prover och åkte efter 16! Ni behövdes inte vi lika mycket, det var mestadels Rasmus nu men vi skulle finnas där ifall det behövdes stöd på något vis. Så väntan var jobbig!!! Jag blev så trött så det inte var klokt. Tänkte att jag sover ett tag men det går ju som inte riktigt i ett väntrum. Nå det gick iallafall och vi var hemma vid 17, då hade vi stannat och ätit oxå.

Idag blir det Strong by Zumba, bara 3 anmälda hittills, två avbokningar dök upp, en skadade ryggen och en annan blev sjuk. Jag hoppas verkligen det kommer fler. Men jag tänkte att jag kör för det, en av de som kommer idag är ny och jag vill som hinna få fast henne. Hon har varit en gång och tyckte att det var kul, så nu ska vi smida medans järnet är varmt. Sen brukar det dyka upp någon obokad då och då. Sist blev vi 9 när jag trodde vi skulle vara 4. Så jag hoppas än 🙂

Vad man saknar när man är instruktör själv är att man aldrig hinner eller kan gå på någon annans pass. När jag oxå jobbar så pass mycket kväll så blir det så att jobbar jag inte så håller jag pass. Oh sen om jag nu råkar få en ledig kväll så vill jag vara ledig.

Jag var och sjöng med The Lizz igår, det är så roligt att sjunga. Det är en sån avkoppling att komma dit, inte tänka på något annat än bara få sjunga och ha roligt. Lisen är en jätte bra ledare, hon har idéer och hon hör hur det ska låta för att det ska bli bra ❤ det är så roligt.

På lördag blir det fest, Päivi fyller 50 och jag blev inbjuden, det är jag jag jätte stolt över. Hon skrev till mig att hon bara bjuder dem som betyder något för henne i livet och att jag är en av dom. Med zumban, mitt peppande och den jag är så har jag kommit att betyda mycket för henne, mer än du kan ana skrev hon. Så fint! Hon är en så härlig människa Päivi, jag är så glad att hon hittat in i mitt liv. Det finns en mening med allt. Rellu är oxå bjuden, vi går dit tillsammans, hon har garanterat fått en liknande inbjudan av Päivi ❤

Ja ja nu ska jag vidare i etern, jag ska gå igenom koreografierna för kvällen och hundarna väntar på sin promenad. Sen får jag främmande, det ska bli så intressant. Jag fick ett så intressant samtal igår. Det var en som ringde och sa att jag bara måste komma och prata med dig, du har funnits i mitt huvud i två år, alltid lite då och då har det dykt upp, jag måste prata med Anna Svelin!? Så det låter ju spännande, mer än så vet jag inte 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Nov 08, 2018 @ 13:09:22

    Spännande 😊 hoppas det är vad jag tror att det är 😂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: