Vädret

Ja vad ska man säga om vädret…. varmare än det brukar? Jag vet inte men det känns som om det är det. Idag har vi plus 5 och snö kan vi ju inte direkt påstå att vi haft än. Det har kommit lite puder två gånger. Lite minus har vi haft men inget märkvärdigt än. Jag hoppas ju det är så här så länge som möjligt, snö och minus massor med grader hinner vi ha!

Zumba Gold idag, jag har hittat en så skön reggaeton, naturligtvis så är det en av Claudiu Gutus koreografier. Han har så jäkla bra koreos, enkla och inget tajffs, de är lätta att lära sig och sen har han så bra låtar. Jag kollade på den på youtube och testade den sittandes på stolen framför datorn första gången och sen satt den nästan helt. Så den krävde inte så mycket. Nu verkar min hjärna tagit något kliv framåt när det gäller att memorera koreosar, det går helt plötsligt mycket lättare bara sen i början av hösten.

Jag ska börja jobba kl 11 men innan det tänkte jag att jag skulle hinna ut med hundarna och då kan jag lyssna på min spellista under tiden. Tar med allt till jobbet och finns det tid så hinner jag medan jag väntar på att få folk upp ur sängen så hinner jag titta på det som är nytt. Jag försöker utnyttja varenda minut under dagarna så behöver jag inte stressa så mycket innan passet just. Då vill jag hinna vila lite så skallen är fräsch.

Min mage är uppblåst som bara den, jag har inte gått upp i vikt men är uppsvälld! Jag samlar vätska, fingrarna är som prinskorvar på mornarna. Det är ju min crohns som spökar, hoppas jag får tid snart, jag väntar ju på att bli kallad till Sunderbyn.

Rasmus har tid till Kalix imorgon och på Onsdag, han ska ju påbörja sin del i ADHD utredningen. Får se då vad det visar. Han är ju testad två gånger tidigare men de kunde inte avgöra då vad som var vad i och med att hans språkstörning tog så mycket plats. Nu är ju den lindrigare så får se då. Men de ska göra en bredare utredning på honom sa de. De gör så nu för att spara in tid, så man inte behöver springa massor av gånger i onödan. Ja ja nu ska jag vidare, in på facebook och sen iväg med hundarna. Idag får Danne hänga med så jag slipper gå två varv…. det är inte alltid det lättaste att få med honom, ingen favvo syssla enligt honom 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: