Vilken dag!

Herregud vilken morgon det var igår. Jag plockade i ordning allt för Zumba Kids redan på fredag kväll och kände mig så nöjd med det. Nå började morgonen med att skicka iväg mail, behövde dokument från min one drive….. strulade naturligtvis…. jag blev sen med att göra mig själv i ordning till min lilla Halloween omgång med kidsen. Sminkningen fick gå i rasande fart. Nå jag rafsade ihop alla mina grejer och lastade bilen. Ställde i ordning på Fysioteket. Jepp jag hann bli klar. Men sen började strulet!! Vi körde igång, warm up låten gick bra, fick improvisera lite på ett ställe men det funkade fint ändå. Sen tog vi Thriller, monster låten. Här efter ska KARTAN komma för att jag ska presentera dagens låt! Vilket jag glömde 😦 vi körde låten först!!! Sen fick jag ta kartan!!! Då kom nästa strul, min dator hämtade inte upp mitt dokument från One drive ändå testade jag det innan vi startade passet och det funkade! Nå nästan improvisation, jag visade pumpan på en av mina gravstenar och berättade om den och vd den egentligen betyder….. Det blev ju lite bakvänt med låten först och sen kartan men det gick det med. Vi lekte, dansstopp med Halloween tema. Här ska ju COOLDOWN sen komma….. just det ja…. den glömde jag oxå!!! Nå vi tog böckerna, vi kollade vad de ritat och alla fick sina klistermärken. Vi gjorde vårt avslut med ZUUUMMMBBA KIIIDS!!! Jag drog ju över tiden som tusan förra lördagen, typ 15 minuter!!! så jag kände liiiite press att inte dra över idag! Funderade varför det gick så fort denna gång…. ja nå mina fina bilder som jag förberett funkade inte så det var ju en grej och väl hemma kommer jag på, vi hade ingen cooldown!!!!! Alltså jag var så snurrig och klockan var bara 11 på förmiddagen, hjälp hur ska resten av dagen gå? Vi skulle ju ha lite bjudning för Savannah som fyllt år. Tänkte att jag hinner bränna ner huset innan jag gjort allt klart. Nå jag vilade en timme och sen satte vi igång och allt flöt på fint, puh!!!

Ja som sagt så var det en liten bjudning för Savannah, Dennis med familj, Annika, Thomas, Alle och Evelina, Stefan, Petra, Janne och Saga. Marianne jobbade så hon kunde inte komma, Pian kommer idag för hon är på Furön. Fredde och Jessica hade mycket på tapeten så de hann inte. Mamma och Kalle kan ju inte komma mer, Kalle är så dålig, han är inlagd och mamma är på korttids. Men det var vi iallafall. Vi hade en trevlig kväll 🙂 ❤

Idag tänkte jag bara ta det lugnt, ta ut morgondagens koreografi men annars bara flyta på utan någon som helst stress över nått! Vi städade ju lite igår så jag behöver inte göra det heller. Jo jag ska tömma tvättmaskinen, det har jag att göra 🙂 Jo och sen kommer Annika och gör min moms 🙂 Sen blir det lite IKEA idag, vi ska köpa ny soffa men inte än, men vi ska börja titta iallafall.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 04, 2018 @ 13:42:39

    Ibland behöver vi oplanerade dagar… Eller försöka ha ”att inte göra nåt” dagar 😉🙈❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: