Brrr

Usch det är kallt eller kallt, det är minus 7 men det känns kallt för det. Jag måste gå ner och rota fram min varmare jacka. Har bara den tumma just nu och den är för kall. Den känns nästan som att den ännu skulle kyla ner mig mer.

Hundarna myser vid brasan, Dessie älskar brasan, Roffe är inte riktigt lika förtjust, han börjar att svettas och går på golvet men då framför brasan ändå, Larry har gillar inte värmen alls som de gör. Men Roffe och Dessie startar oftast ihop.

20181028_082907.jpg

Filtar ska det vara, de gräver sig in under dom, ibland ser man inte ens Dessie.

20181028_084658.jpg

Kids passet igår gick kanon. Detta gäng är verkligen härliga. Vi är ju över 20 stycken när alla är med. Men et går jätte bra, de lyssnar och gör som jag säger. Sen har jag hjälp av Maria oxå en av fastrarna till ett av barnen. Igår hade vi hinderbana, jätte poppis bland barnen. De sprang den flera varv. Men sen fick jag avbryta för vi hade dragit ut så mycket på tiden! Men vi hade så roligt 🙂 Jag har rätt mycket pojkar i år oxå. Det är alltid lite extra roligt. I den här åldern 4-7 år dansar de än. Men redan vid 7 så börjar det bli lite känsligt. Och man får som inte säga om man möter dom på stan ett ord om att de dansar. Jag minns en kille jag hade, han var så rolig. Han försökte ”sluta” tror jag flera omgångar. Han var borta en omgång för att sen vara med i nästa. Han var verkligen jätte duktig. Men jag kommer ihåg den sista omgången han var med, då såg man skräcken i hans ögon ifall man mötte honom på affären att man skulle säga något om zumban. Eller när de kom från skolan så kunde jag se att han tänkte säg inget, säg inte att jag zumbat!!!! Men att de varit med en gång kanske sätter lite frön för framtida träning och just hur roligt gruppträning är.

Jobbet kallar, om en timme ska jag iväg så jag måste börja starta upp dagen. Hundar ska matas, fåglarna ska ha ny mat, katterna ska ha sitt de med. Så det går inte att slöa bort dagen mer.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: