Savannah

Idag fyller min egen lilla prinsessa 13 år! Usch vad åren går fort, Minns så väl denna dag. Magen var lite underlig under kvällen, jag kunde inte sova på natten och satt uppe, vid 04 går vattnet, men inga värkar.. Väcker Danne ringer syster, som skulle vara med Rasmus och sen taxin. Vi fick inte ta bil sa de för detta kommer att gå fort! Väl inne på BB var klockan runt 08, Kerstin, min kompis möter upp oss När vi kommer upp får jag gå in i nått rum, det kolla kurvor och gyn undersöker och säger de att detta är förlossningen nästa! Jag hade haft två värkar. Nå vi går in dit och jag står vid sängen och helt plötsligt känner jag huvudet komma, Danne och en sköterska kastar upp mig på sängen. Och klockan 9.05 föddes hon, min vackra fina lilla Savannah ❤

Så snart ska vi väcka henne med lite presenter. Hennes kompisar firade henne igår, hon hade fått jätte mycket presenter och pengar. Vi ska fira henne nästa helg. Nu i helg jobbar vi båda två.

Blev ju intervjuad igår, det var riktigt roligt att få tillbringa flera timmar med Biggi, vi pratade om allt möjligt, vi är ju gamla kompisar sen 40 år tillbaka, vi stötte även det vi skulle och fotade i massor men jag blir ju inte bra på bild så är det bara 🙂 Det ska bli spännande att få läsa sedan.

biggijag

Zumba Kids idag, idag ska vi till Spanien, en riktigt rolig sång men mycket hoppa 🙂 efter det är det bara hem och köra en raggartvätt och så till jobbet!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: