Armband

Det tog som sin tid att lite återhämta sig igår, sov ju dåligt natten innan! Jag hatar att sova dåligt. Jag har ju aldrig sovit mycket, 4-5 timmar/ natt brukar det bli. Och detär ju som inget jag planerar men det bara blir så. Jag går och lägger mig vid 23-24, somnar kanske 1 timme senare, efter 2 timmar om allt är normalt så rycker jag till första gången och vaknar och sover/vaknar med 30-45 minuters mellan rum efter det fram till att klockan ringer. Så det blir inte så mycket sovande av för min del. Men sen kommer det en natt eller oftast en dag då jag sover igen. Igår somnade jag ju rätt tidigit, vid 23 men min kära sambo kom ju som en ångvält i sängen och efter det var jag vaken till 04!

Det blev alltså en hel del slöande igår, försökte hålla mig uppe så att inte soffan skulle dra allt för mycket. Små städade, var ut och åt, kom hem, vilade lite och sen hade jag ett zumba Gold pass åt friskvårdssatsningen. Strong passet blev inställt, bara två bokade. Så trist jag hade sett fram emot att få köra igår, jag älskar ju Strong själv och vill inte tappa det. Men får man inga deltagare så får man kanske ge upp det. Visserligen har jag inte behövt ställa in mer än två gånger. Men det är såååå tungrott, hela tiden göra reklam, locka, försöka värva nya deltagare. De som kommer på passet och gillar det, de kommer, de är trogna deltagare. Min grupp är liten 5-6 personer, rätt ofta runt 8 och ibland dräller det till och vi blir fler. Men då kämpar jag för att saluföra det som en galning! Så vi får se hur det blir med det passet. Jag tar ju tjänstledigt för det så det är ju inte kul när jag då inte kan få någon betalning alls för de timmar jag förlorar. Ritva betalar ju mig för det.

Det borde vara förbjudet att släppa som mycket snygga kläder som zumba gör. Nu kom en ny kollektion igen. Sååå mycket snyggt men nånstans måste man ju hejda sig!  Jag beställde lite mer pannband, de var poppis i min zumba grupp, sen tog jag ett nytt armband till mig själv, så snyggt och det kom i en så fin ask oxå 🙂

Idag kommer Allers hit och intervjuar mig, spännande va. De vill prata om då jag slutade röka och hur jag lever idag. Jag vet faktiskt inte mer så spännande ska det bli. Det vet jag att det blir lite foton in zumba wear 🙂 ❤

Det var nog minus grader hela dagen igår, inte många men dock minus. Ingen mer snö har kommit hit, skönt. Minus grader idag oxå fast jag tror inte det är lika kallt som igår. Det var ju hela minus 6 grader när jag steg upp igår, idag minus 3. Nä nu är det bråttom, måste plocka undan lite, reportern kommer redan klockan 11 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: