Faan!

Har inte sovit mycket i natt, det har hänt en del grejer på jobbet och det gör ju att man funderar. Jag hade somnat men så kom Danne och la sig och innan han hade hoppat klart i sängen för att lägga sig, jo det känns som om det vore en jordbävning så var jag ju vaken! Gjorde mitt bästa för att somna om men nej. Kollade tv, tankarna snurrade inte bara om jobbet utan om allt möjligt annat oxå. Klockan var efter 03 och jag var klarvaken. Eller klar vaken, jag sover några minuter här och där för att vakna av ett ryck och vara klar vaken igen! Somnade vid 04 tror jag, vaknade och stängde tv vid 5. Klockan 6 ringde mobilen, jag skulle upp och jobba men jag var tvungen att sjukskriva mig. Jag var helt vimmelkantig och sen har jag haft ont i huvudet hela natten. Det vaknade jag oxå av! Jag har ansträngt hjärnan för mycket med alla tankar. Den hade nog träningsvärk 😀  Ja ja dagen blir nog bra, måste bara vila lite. Just nu känner jag mig rätt fräsch fast känslan i kroppen säger att -hallooooo, upp och hoppa gör något då, så får vi se hur länge du är igång!!!

Idag ska jag köra ett pass Zumba Gold kl 15 och sen har jag Strong by Zumba ikväll på fysio. Just nu är det få bokade men jag tänkte nog att jag kör passet iallafall för jag tog in ett nytt block sist och jag vill inte att det går så länge mellan, deltagarna glömmer. I tisdags var det bara 5 bokade på zumban! Jag har inte haft så få bokningar på över 2 år tror jag på den vanliga zumban. Men det droppade in fler innan vi skulle köra igång så vi var 8 iallafall. Men det var föräldramöten, det var utlandsresor och sjuklingar 🙂 Och det brukar vara så med strong oxå, det dyker upp ett par oanmälda nästan varje gång. Så får se idag då om inte annat så får de som kommer en lyxträning 🙂

Ja ja lite kaffe så kanske man vaknar lite grann, sen ska jag nog bara ta det lugnt idag. Vila, lyssna igenom koreografierna, imorgon är jag ledig men sen börjas det med att jobba helg!

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 25, 2018 @ 08:27:58

    Kära vän, kanske dags för lite höstlov… Vila, återhämtning och bara vara mellan varven ❤️ Kram och hoppas du mår bättre

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: