Mäh usch ….

Oh så irriterande! Igår på zumban så var det nått tjaffs med högtalarna. Jag fick inte ordentligt med volym. Tror den är graderad knappen till 10 och jag brukar stå på 7 eller 8 och då känns det som om oj måste jag kanske sänka lite. Men igår vred jag upp till högsta och ändå var det tyst! Jag hatr och höra mina skor klappra mot scenen då är det för tyst! Flera utav deltagarna tyckte oxå det var tyst, de sa att det är som om högtalarna inte funkar riktigt. Jag kollade inställningarna på min mobil och nej de var om de brukar, kollade anläggningen flera gånger och nix, inget där heller. Nå jag har ju egna grejer så jag drar med dom om inte ljudet fungerar som det ska nästa vecka. Men jag har ett zumba Gold pass där på torsdag så får se om de hunnit göra något åt ljudet fram till dess. Det är som om man inte får riktig stämning när det inte är volym!

Jobb idag…. men jag har tjänstledigt halva dagen, kör zumba på Fysioteket ikväll. Alltså jag har inte hittat någon ny cooldown, inget är bra och den vill jag verkligen byta ut! Jag är så jäkla less på den jag har. Det står helt stilla i mitt huvud o jag hittar inget heller som jag vill ha. Fast i morse efter att jag steg upp började det lossna. Jag får väl göra en egen när jag inte hittar nått. Jag ska ta Stand by me iallafall, bachata versionen. Men till ikväll hinner jag inte! Sen ska ju Gold oxå ha en ny…. kanske jag tar den där oxå om den blir bra. Men jag tror inte det… för jag har hittat en så bra cumbia till just den som jag vill ha in på Gold. Glottar på youtube samtidigt som jag bloggar och nu hittade jag en till Gold! Så den får det bli!!! Kul, då har jag det klart till nästa vecka. Sen fick jag ett önskemål av Päivi på nu koreografi till nästa veckas Gold så den ska jag ta in, jag älskar den själv Que va, koreografi Claudiu Gutu. Och vad kul då får jag dansa den några veckor till 🙂 Alltså se vad det lossnar när man bara sover lite. Det finns kanske en orsak till varför det heter Jag ska sova på saken 🙂

Kallt ute, frost på backen, ja eller kallt och kallt, just nu minus 2. Men man vet ju vad som är på väg! Tände en brasa när jag steg upp, det är lite rått i huset, vi har ju inte på värme här uppe eftersom vi har kaminen. Hundarna ligger och myser framför brasan, nedbäddade i sina filtar. Det är bara så trist att vi inte kan han hanarna ute samtidigt, Larry vill ju gärna äta på Roffe inomhus. När vi är ute på prommis går det hur bra som helst. Men inne blir det någon form av vakt och det är Roffe som signalerar något som vi inte ser, den kaxiga lilla rackarn!

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Okt 24, 2018 @ 09:43:31

    i morse hade vi -8 gr. hemma……brrr…!! vintern närmar sig!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: