Trött??

Jag är så trött, är det hösten, utmattning, sjuk, jobbet? Jag har mina två jobbigaste veckor framför mig på schemat och jag känner redan nu att nej det går inte! Jag jobbar nu 7 av 9 dagar varav helgen och då är det 12 timmars pass som gäller….. hur fan ska jag palla? Det känns som om vi inte har något liv. Det enda vi gör är att jobba. Vi börjar ju inte på morgonen eller på eftermiddagen, vi börjar på förmiddagen eller dagen och går 8 timmar på det. Du hinner inte göra något före passet och inte efter heller! Näää fyyy vad jag är less på detta jobb. Eller inte på själva jobbet utan på organisationen rättare sagt. Tänk om man skulle säga upp sig, jag kan ju alltid vicka istället. Månaden jag inte få A kassa på skulle jag fixa….

Igår var en trött dag alltså, tänk och ändå har jag varit ledig lördagen. Jag sov längre än vanligt men då hade natten varit dålig. Jag gick och vilade mig på kvällen vad jag trodde skulle bli en sväng, jag brukar typ sova 20 minuter sen är jag vaken. Men det blev 2.5 timmar!!!! Fatta, jag hann inget av det jag hade tänkt göra 😦 Nå klockan 23. 30 gick vi och la oss och jag somnade ändå rätt fort och utan att vakna under natten. Jag har sovit hårt för jag har inte ens vaknat av att tv:n stör och det brukar jag vakna av och stänga av den. Oftast när det blir så här är så är jag jävligt stressad, jag orkar inte ens det nått mer, jag blir bara trött… fast ge mig ett par dagar och jag är med i matchen igen 🙂

Läste Happisbladet om det nu var i fredags, där står det om 3-3, sjukskrivningarna har ökat inom vårt område, dubbelt så mycket medans hemtjänsten ligger ungefär på det samma. Vi hade 3-3, inte dom. Men ändå kan man inte säga att 3-3 är orsaken, det har varit mycket sjukdomar i farten….. Vi är där precis på det stället vi var. Var är de 7 miljoner de sa att de skulle spara in på att stänga 3-3? Hur mycket är vi back? Det skulle vara jäkligt intressant att se! Vad har arbetsgivaren för planer egentligen? Vi hör och läser om flytande arbetstid, vad är det, är det något som kommer? Alltså ska de nu genomföra något de inte har någon aning om hur det ska fungera nu igen? Int undra på att folk blir oroliga i organisationen när vi inte vet ett jota, vi hör rykten, arbetsgivaren tillbaka visar, men så läser man om det i rapporter till socialnämnden. Ni ska ju givetvis vara delaktiga säger de, nähä då titta bara hur de gjorde med 3-3, jag visste före vår enhetschef att beslutet var taget! Så delaktiga är vi!

Ja ja nu ska jag skynda på, jag ska hinna ut med hundarna oxå innan jag börjar jobba.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 22, 2018 @ 15:30:04

    Hojja vännen ❤️ tänk på din hälsa!! Tänkte på dig när jag läste hb… Usch vad tråkigt!! Hoppas du kommer på nån lösning… Om inte annat så kan jag vädra tankar med dig 💗 kram

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: