Blir galen!!!!

Jag håller på att söka cooldowns till både fitness och gold men hittar inga vettiga!!! Usch så irriterande!!! De som fanns på zumbas sida nu vete tusan om jag gillade heller. Nå det är inte dagen för det helt enkelt! Måste köra igenom morgondagens låt oxå idag. Jag jobbar imorgon så det hinns inte så mycket!

Just nu är jag bara jäklulens trött, jag har sovit som ett arsel igen. Vi gick och la oss sent klockan var 01.30, tittade lite tv försökte somna men det gick inte. Vred och vände mig ännu klockan 03.30. Somnade kanske vid 04, steg upp 06, var och pinkade. Ställde klockan på 08 för att inte sova bort hela dagen. Vaknade med ett ryck 08.30, mobben hade inte ringt. Men det fanns väl någon mening i det, jag hade glömt att sätta på alarmet, ställde den bara men gjorde inte resten. Nå det blev några timmar iallafall.

Blåser och regnar som fan där ute… inget vidare väder alls. Nå då får det bli en inne dag idag då. Hade annars velat gå ut med hundarna på morgon prommis en sväng eftersom det inte blev av igår när jag hade zumban på morgonen. Nå får ta en på eftermiddagen istället om det lugnar ner sig.

Zumba kids gick bra, vi är över 20 ungar. Första gången är alltid strulig, en del barn är ledsna, de vill inte vara själv i lokalen. Men det blir jäte galet ifall mamma eller pappa är med, de kan de inte alls koncentrera sig på vad vi ska göra tillsammans. Så jag ser helst att de går ut. I de fall där det absolut inte går så får de ju stanna förstås. Lite virrigt som det ska vara första gången men för övrigt gick det bra 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: