Flytta bloggen

Jag har länge tänkt nu på att flytta zumba bloggen men jag har inte haft tid. Jag tänkte flytta även den till wordpress och göra hemsidan här. Kanske det skulle bli av att blogga i den oxå då. Jag har ju egen domän här, annaz.live om ni inte märkt det. Får se, tar mig tid en vacker dag 🙂

Min äldsta deltagare jag har i zumban är 73 år. I våras började hon säga att hon är för gammal för zumba fitness att hon tänker sluta på det och bara gå kvar på zumba Gold. Men i höst sa hon att hon även kände att det är för tungt, det går får fort och hon orkar inte. Jag blev orolig över henne, hon har aldrig sagt något sådant tidigare, vi pratade lite om det men hon sa att jag är nog bara för gammal, orken finns inte. Men sen tänkte jag även över mina låtval, är de för snabba då? Nå förklaringen till att hennes ork inte fanns var att tre av hjärtats 4 kranskärl var igentäppta, inte undra på att hon känt sig orkeslös!!! Hon var in på en bypass operation och redan knappa två veckor efter det så var hon på benen. Hon tar nu kortare promenader. Läkarna var förundrade över att hon var så snabbt igång. Men hon har tränat hela livet och höll igång in i det sista så läkarna sa att det är tack vare det hon klarat sig så bra. Så nu väntar vi bara att hon kanske kommer tillbaka till zumban oxå 🙂 Igår var vi dit med blommor jag och Pian, vi samlade in pengar på zumban och köpte ett arrangemang och var och lämnade till henne. De blev så glada både hon och hennes man Åke. Han sa åt mig flera gånger, att sluta inte med vad du gör, du är så glad och drar till dig mycket folk, vi brukar titta på dina filmer och han tyckte det var så härligt att se barnen dansa. Han berättade att Kaarina alltid är så glad när hon kommer från zumban. Hon sa själv att hon känner sig så lätt, nästan så hon flyger fram efter passen. Det är så härligt att man kan glädja folk på det viset ❤

Jag var barnvakt åt Alicia igår, Dennis och Mathilda var på bio. Hon var så sjuk stackars liten gumman. Hostade, snorade och kraxade. När hon sen skulle gå och sova så spydde hon ner sig, kudden och när jag röck upp henne över kanten på sängen så spydde hon även ner fammos strumpa 🙂 Nå det var bara att försöka tvätta av henne, hon var så trött och ville sova, jag städade bara snabbt på golvet, torkade upp spyat, bytte kudde åt henne och försökte tvätta av henne så gott det gick. Stackars lilla flickan ❤ Så de får nog städa bättre idag, Dennis och Mathilda 🙂

1007569-456827-34

Idag startar jag zumba kids, men bara lilla gruppen denna gång. Det är inte så stort intresse i den stora, den har alltid varit lite trög. Jag har provat göra om lite i den men det har inte heller hjälpt. De har så mycket annat barnen så det blir att de går där. Zumba kids håller inte på så länge just för att barnen inte ska tröttna på det, det blir för dom ungefär 5-7 gånger, lite beroende på om vi har uppträdanden eller annat. Kanske det kan vara en bidragande orsak att de större barnen väljer annat, jag vet inte. Men jag kände att jag kan inte ta tjänstledigt, hyra lokal och så kommer det 4-5 barn. Det kan vara 10-12 anmälda men när vi startar så kommer hälften, tror vi var 6 förra terminen i den gruppen. Så denna termin väljer jag att inte starta den. Nu är dom 21 i lilla gruppen! Inte dåligt va!

Ja ja nu ska jag in på fb en stund och sen gå igenom mina koreografier för dagen, plocka i ordning väskan, kartan och göra mig klar för terminens fösta zumba kids pass 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: