Vilken dag!

Igår var en dag full av fart! Jag startade morgonen med att infinna mig på Aspen klockan 07 för att köra ett zumba fitness pass. Jag tänkte att det kommer nog ingen men 6 tappra själar dök upp. Det kändes riktigt bra att träna på morgonen måste jag säga.

När jag kom hem hoppade jag i duschen och sen så fixade jag undan lite jox som jag hade på datorn, jag blev så jävla trött ett tu tre så jag hölt på att somna sittandes flera gånger! Nå vi var sen ut och åt med Danne och jag slängde mig på soffan en timme efter att vi kom hem. Men sen jäklar var jag full i energi, jag steg upp och började tvätta fönster. Köksfönstren har jag tagit en gång i höst men nu tog jag vardagsrummet, och lillrummet och Savannahs rum. Sen är det bara Rasmus fönster och balkong dörr kvar! Skönt att det blev gjort.

På kvällen var det dags för runda två av zumba, ZF på Fysioteket, Rellu var med och körde några låtar med oss. Riktigt roligt att hon dök upp. Det är kul att bara köra med någon annan oxå. Sen avslutade hon med lite Strong. Vi körde två block, de sista var en Q3a. Det var skit roligt! Längtar bara att jag oxå får komma dit!

Vi planerar vårt julevent. Det ska bli jätte kul med både jam, mc och sen julmiddag på det. Vi har hyrt Tinas restaurang. Vi fick jätte bra pris av henne och sen blir det ju riktigt hemtrevligt med att få ha hela restaurangen för oss själva. Den är nu inte stor men vi ryms och det går hur bra som helst att vara där 🙂

Ja ja nu blir det till att hoppa in på fb en sväng och sen ska jag ut med hundarna på långprommis. Klockan 13 kallar jobbet på mig 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: