Piiinsamt

Igår var jag ju bjuden av CMM på middag, alla vi som jobbat under träffen fick middag med underhållning. Det var riktigt roligt, maten var god och underhållningen var bra. Jag och Nina körde vår grej, vi tog upp ”gubbarna” som är kärnan i CMM, de som sliter hela året med att ordna träffen. Och så körde vi en lite ploj grej, Nina började med att tacka dem för allt de gör och för att vi alla får vara med, hon står där med mickrofon och rosor i handen, då kliver jag upp…. Nä men vad tusan Nina, munnen går då i ett på dig var du än är så kan du då aldrig vara tyst! Och nu har du hittat en mikrofon ännu!! Så du menar att du ska bara ge bort en massa rosor utan att de ska få jobba för dom???? Alltså vi har ju fått jobba för vår mugg (den vi fick som present i år) nä nä det tycker jag inte. Jag ger micken till Nina som tar över, jag går och gör mig redo för att sätta på musiken. Jaaa säger hon klart vi ska shake som ass, vi ska DANSA!!!! Hon presenterar låten, Big Wheels, ja det har vi ju att göra med och var jo vi The river…. och så sätter vi på låten Proud Mary och jag kör den koreografi som jag har till den. Och jäklar de dansade, alla stannade, ingen gick och satte sig, alla var med till den sista tonen…. Så bra jobbat av dom!!! Alla tyckte att det var skit bra, vi fick mycket positiva kommentarer efteråt men då vet jag inte vad ”gubbarna” själva tyckte man alla släppte lös iallafall.Det är så roligt med Nina vi behöver som inte öva heller, vi drar en snabb plan två minuter innan och sen flyter det på, vi passar varandra som handen i handsken 🙂 Jag ska samla in lite bilder från kvällen och lägga ut lite senare. Men här kommer en iallafall.

43661872_10214020989531204_3851770398114840576_n

Enda nackdelen eller egentligen två var jag själv igår. Jag har ju min mage och den började krångla, jag kan ju knappt äta utan att få ont och maten igår är svår i min mage. Sen har jag haft så jävla tungt att andas i ett par veckor nu. Det märks inte så mycket när jag är ”lugn” men när jag börjar dansa eller pulsen ökar då slår det. I tisdags fick jag jätte tungt redan i början under uppvärmningen men sen släppte det, drog lite i bricanylen strax innan vi började. I torsdags slog det i slutet av passet, jag blev ganska så kraxig under ett tag. Igår började jag hosta och jag fattade inte själv först varför jag helt plötsligt började hosta?? När vi dansade så kände jag att orken inte riktigt fanns. Så kom jag på det, det är ju mycket parfym när det är såna tillställningar. Jag hade ingen spray med mig men fick låna av Terhi. Det blev lite bättre ett tag iallafall. Men sen var jag tvungen att ge upp. Men då var det magen som var det största skälet, hellskotta vad jag kan vara less på den oxå, andningen var inte ok den heller men inte så farligt.

Alltså kollade bara några av framträdandena från gårdagens Idol, herreguuud säger jag vad pinsamt. Bagges miner, han ser ut som om att oj, vad hände, nä men oj, där gick det fel, hoppsan vad hände nu, där var du ganska ute och cyklade. Antingen var det skit dåligt, falskt, de tappade tempo, dö tråkigt, vissa kom som inte igång eller så försökte de för mycket, jag har nu inte lyssnat på alla men den enda jag tyckte var bra så var det Nathalie. Det var pinsamt, alltså är det slut på talanger i Sverige nu???

Idag blir det jobb, ska snart iväg, måste hinna mata hundarna, kolla fåglarna att de har mat, väcka ungarna, kolla att nån av dom stiger upp så de är med hundarna. Så det är lite jox innan man kan dra iväg. Känner fortfarande i andningen, jag får som dra extra andetag, djupare. Det brukar vara jobbigt på hösten och våren. Hon sa Terhi att hon har likadant. Nå idag behöver jag inte röra mig fort 😀

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Okt 13, 2018 @ 16:15:26

  Tack för en trevlig kväll 😍 synd att det blev besvärligt med andningen och magen…
  Håller med, vi kompletterar varandra så otroligt bra ☺️ och det är så enkelt att ”jobba” tillsammans 👌💃⭐
  Tack för att du finns i mitt liv 🙏 ❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: