Fredag och fest

Idag är det fredag och denna kvinna ska på fest! Det ska bli så roligt, jag har inte varit på fest på jäääääätte länge. CMM har fest för oss som jobbat under classic motormeet. Nina kommer hit och vi far tillsammans. Det ska bli så roligt, jag ser verkligen fram emot det. Men innan dess har jag en hel del att göra, fixa frillan, ut med hundarna, dammsuga och städa undan lite, handla och laga mat. Sen kolla vad tusan ska jag ha på mig, Nina har redan valt sitt, nå jag brukar inte bestämma sig så tidigt, det brukar bli i sista minuten, men får se….. en plan börjar forma sig i huvudet.

Jag körde två pass igår, först ett åt ungarna på Familjens hus, även om det är zumba kids så får man hålla igång för att inte de ska tappa intresset för det jag gör. Det var riktigt roligt och många tappra barn som dansade med mig till slutet. En del fröknar dansade oxå på som bara den. Det var riktigt roligt. Anita som jag känt sen jag var tonåring vår oxå där. Hon flyttade sen från Haparanda, vart vet jag inte riktigt men de sista åren innan hon flyttade hem igen bodde hon iallafall i Luleå. Vi har råkats men inte riktigt pratat men nu hann vi med några ord iallafall. Det var jätte kul.

På kvällen sen var det dags för Strong by Zumba, 10 tappra själar dök upp! Det var riktigt många det, vi brukar vara 4 eller 5! Jag älskar ju programmet själv så jag hoppas verkligen jag kan fortsätta med det. Passet gick kanon, de var riktiga krigare igår, en del såg jag hade tufft men de gav inte upp, vi körde på, vi peppade varann, vi svor, skrattde och kämpade, ett helt fantastiskt gäng! Jag tog in nya blocket oxå, nytt går aldrig riktigt i god jord. Men vi stannade och körde igenom rörelserna de tyckte var svåra efteråt. De är inte svåra egentligen men det är bara knepigt för att det är nytt. Jag tyckte det var knepigt och jag får ju ändå förmånen att öva dem, stanna musiken, backa tillbaka osv. De ska göra dom direkt. Men jag tror det klarnade lite grann efter genomgången. Jag tänkte att jag börjar nästa pass med att gå igenom de två rörelser som är mest ”knepiga” det är mycket koordination i de två.

Nä nu ska jag renskriva frågorna åt Rasmus som han ska ha prov på nästa vecka. Han kom med det nu så det är ju bra, då har jag tid att fixa det.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Okt 12, 2018 @ 12:25:06

    Jaaa, ska bli så kul med fest 🎊 Ses senare ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: