Livet är rätt ok

Just nu känns livet rätt ok. Jag var och representerade Annas Dance & Enjoy på ungdomsmässan igår, visade upp några låtar och en av blocken från Strong, det var riktigt kul. Jag fick några som blev intresserade och ett annat företag blev intresserad av att ta in mig till dom, wow kanon kul lät ju det! Hur roligt som helst 🙂 Vad som är bra med såna här mässor är just att skapa kontakter.

Jag hann så mycket igår, efter att jag kom hem från mässan så for jag, Pian och Petra på lunch. Hem och hämta hundarna, Petra hängde med på en prommis med dom. Sen drog vi på PMU en stund, tiden går så fort när man glottar runt där. Efter det drog jag iväg och handlade och sen hem och vila en liten stund. Och klockan 18 var vi på föreläsning om Psykisk hälsa, positiv psykologi. Jätte bra tips på övningar, hur du ska göra för att må bra, att bara tänka positivt går inte man ska handla positivt, de skänker en positivitet. När jag kom hem därifrån, satte jag i ordning mina kids låtar och dansade igenom dom. Så idag behövs bara liiite finslip på dom.

Idag ska jag iväg och ha zumba kids på Familjens hus klockan 13. Så roligt, jag ser verkligen fram emot det. Vi ska vara utomhus så vi hoppas att vädrets makter är med oss idag. Det är ju trotts allt oktober och här kan det ju regna rätt mycket då. Men enligt klart.se ska det se ut så här

väder

Soligt och fint och 10 grader varmt, det låter ju hur bra som helst 🙂

Ikväll blir det Strong by Zumba, så kul. Nya blocket kommer idag, ska bli spännande att introducera det. Måste ge mina deltagare deras uppdatering som inte vill/kan gå ner på golvet. Jag tycker blocken blir bättre och bättre, lättare och lättare att följa, det blir mindre olika övningar och fler upprepningar av de som finns. Skit bra, inte så mycket att memorera.

Så nu in på fb en sväng och sen kolla igenom några av kids låtarna igen, sen snabb kolla SbZ och så ut med hundar, dammsuga o lite sånt 🙂 Denna dag blir bra ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: