Ungdomsmässa

Idag ska jag vara med på en ungdomsmässa, det ska bli jätte kul. Blev inbjuden av svefi som arrangerar. Jag ska visa upp lite zumba, prata om att vara instruktör. Kan man tjäna pengar på det osv. Det är lite av en jobb mässa. Det ska bli riktigt roligt.

Jag har jobbat nu i två dagar så därav ingen blogg. Jag gör ju mina bloggar på morgonen, hinner inte under dagen. Så jobbar jag morgon så blir det inget bloggande.

Jag hade ju mitt fitness pass igår, jag var trött, kände mig inte riktigt i form och det märks direkt, gjorde mina små tabbar lite här och lite där och det irriterar mig som faaaan! Jag vill hinna gå igenom mina pass ordentligt innan och det hinner jag inte riktigt efter att ha jobbat, jag måste hem och laga mat åt ungarna, sen hinna vila lite för att inte vara helt off side på passet och hinner jag inte det så visar det sig direkt. Ja ja nya tag nästa vecka.

Hinner inte så mycket mer idag, jag måste fixa håret, ta ut koreografierna ifall det blir att jag ska köra lite. Jag vill visa upp 1 block av Strong iallafall. Sen packa väskan för 09.30 ska jag vara på plats 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: