Fysioteket 35 år

Vi hade ett litet 35 års party igår, så länge har Haparanda Fysiotek funnits och samtidigt firade Ritva 10 år i de ”nya” lokalerna. Så vi var kanske en 14-15 deltagare, obokade dök upp i sedvanlig ordning. Men det gör ju inget bara det finns plats och det fanns ju. Det blev riktigt roliga timmar. Jag körde Zumba och Strong by Zumba. Zumban blev jätte kul för både Helena och Pian hoppade upp på scenen med mig, det gick galant för de båda. Jag tycker det är så roligt att ha folk på scenen med mig. Men sen gjorde jag själv lite konstigheter här och där. Men jag var trött som bara den men Strong gick kanon!!!! Körde nya blocket, så jäkla kul och mycket lättare att ge alternativ i det än i det förra. Så det var riktigt roligt 🙂

Alicia kom till oss efter att jag kom hem, var barnvakt medans Dennis tränade. Vi var på tamppis och shoppade lite sen var vi och fikade på Taavola gården. Dennis och Mathilda kom sen och hämtade henne, de var själva på IKEA en sväng och vi avslutade dagen med att fara ut och käka på Milano, då kom Marianne oxå med. Men sen var det soffan som gällde när jag kom hem. Faaaan vad trött jag var!!! Helt extremt, jag somnade på en gång och sov som en stock i två timmar! Det var så sköööönt, Roffe på kuddarna bakom mitt huvud och ibland kände jag honom i knävecken.

Jobbade med mina koreografier på kvällen. Kidsens är klara…. tror jag men jag brukar hinna byta lite eftersom 🙂 Gold koreografin är oxå uttagen, det är bara att börja träna den. Men den var rätt lätt en cha cha av Rachel Evans, hon är oxå otroligt duktig. Sen har jag hittat Fitness koreon, det blir en Claudiu Gutu koreografi, en reggaeton, han är ju så jävla braaa!!! Koreografierna för veckan därpå är oxå uttagna. Så jag jobbade på rätt bra 🙂

Jag hade ju tänkt ta in det sista från gården igår men det regnade ju hela dagen så det blir till att göra idag istället. Nu är det sol men ännu ett par minus ute så vi väntar till att det blir varmare och sen går vi ut och joxar på där ute.

Nä nu ska jag in på facebook en sväng, Rellu är ju i Bollnäs med bla Monica Lejman och kör Strong by Zumba. Sett lite videos, ser bra ut Rellu! Så jag måste in och titta om de lagt ut nått mer. Monica kör sina sista trainings och masterclasses för Strong i November stiger hon av tronen, lite synd, hon är duktig. Och en super utbildare! Hoppas att vi kan få en ny svensk där det är ju lite kul att lilla Sverige oxå har MTs (mastertrainers) och ZESar.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: