Fysioteket fyller 35 år

Fysiotketet fyller 35 år och det ska vi fira med lite jox. Det blir gruppträningar, PT Maria i lokalen som kommer att svara på frågor, tävlingar erbjudanden mm. Klockan 10 sparkar vi igång. Så det är bara att sätta igång så jag hinner gå igenom min låtlista oxå 🙂

Jag hinner tyvärr inte stanna efter att jag kört mitt, jag ska vara barnvakt och jag måste få in studsmattan från gården, gungställningen, utemöblerna och Danne ska ha in värme mattorna från taket. Så vi har lite projekt att ta itu med idag.

Kollade på Idol igår, jag har inte följt det så jätte noga, jag har kollat lite här och lite där. Men det stod mellan Amber och Ki. Jag har förstått att hon fått mycket näthat så jag var in och kollade hennes audition från i år, den har tydligen sattit igång svenska folket. Och ja, det förstod jag när jag såg den. Kaxig var hon ut av dess like! Men hon hade rätt inställning tycker jag man ska sticka ut, man ska våga sikta högt. Det här var hennes chans och hon tog den… ordentligt. Jag tror att det var detta hennes första audition som fällde henne. Ki tycker jag sjunger sämre men han är gullig och ödmjuk och går nog hem i tv sofforna så det blev nog platt fall där för henne.

Ja ja nu är det bara att sätta igång så jag hinner, jag tänkte nämligen ta det nyaste blocket idag i SbZ, så det kräver att jag går igenom det, för som vanligt i Strong kräver det att man är tajt med musiken. Sen måste jag hitta lite variationer till de som inte går ner på golvet av någon anledning. Sen blir det fitness låtar och jag har lovat Pia att ta hennes favvo från Gold så det gör vi väl 🙂

Ikväll ska jag sätta ihop kids programmet och hitta en låt till Gold eller jag har hittat den men jag måste prova dansa den och se var jag ska göra om lite 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: