Charles Aznavour

Folk snäppet yngre än jag själv vet nog inte vem denna ”gubbe” var. Jag hade kanske inte heller vetat det men pappa tyckte han var så bra. Han lyssnade både på honom och Edith Piaf. Jag tycker själv att de är bra, kanske för att jag hamnar i 70, början på 80 talet när jag lyssnar på dom, tillbaka på Stationsgatan, i vårt 14 meter långa vardagsrum, jo det var 14 meter långt, pappas stereo med blått lock, pappa i fåtöljen framför tv:n halvsovandes med hörlurarna på. Men var jag vill komma är att jag trodde Charles Aznavour var död för länge sedan. Jag tyckte ju han var lastgammal när jag var liten. Jag blev så paff när jag idag läser att han dött, 94 år gammal. Aktiv in i det sista, han hade just kommit hem från en Japan turné. Han blev vald till århundradets artist 1998, tänk före Elvis, Frank Sinatra, Bob Dylan mfl. Förra året fick han sin stjärna på Hollywood walk of fame. Han var oxå gift med en svenska vet jag.

De två bilderna där han har blå kavaj är från augusti 2017, då han fick sin stjärna.

Det här var en av låtarna jag minns att pappa brukade lyssna på.

På tal om pappa så skulle han ha fyllt 84 år idag, grattis pappa ❤ Du är saknad och finns alltid med i våra tankar ❤

pappa

Snodde bilden av Pia på facebook, om jag inte minns fel så är den tagen 1976 på deras bröllop. Då var han alltså 42 år.

Idag blir det Zumba Fitness på Fysioteket, oooo vad kul det ska bli. Jag jobbade ju förra tisdagen så det har varit ett litet uppehåll. Men nu kör vi igen!!! Så jäkla kul 🙂 Livet blir alltid lite bättre med zumba. Igår när jag var så jäkulens sur på förmiddagen…. jag satte på mig hörlurarna, tog med mig hundarna och drog ut på prommis, efter bara ett litet tag kände jag hur det dåliga började rinna av mig och ett bättre humör gjorde sin antågan 🙂

zumba.jpg

Ja ja nu ska jag dricka min shake, gå in på facebook och sen köra igång dagens låtar ❤

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. pian
    Okt 04, 2018 @ 10:16:36

    Den är så fin låten ”She”. Låten var väl med i filmen Notting Hill om jag inte minns helt fel…….

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: