Jag är SUUUR

Jag har ju jobbat helg och jobbat fr 07 båda mornarna vilket innebär att jag stigit upp strax efter 06. Så idag sa jag till Danne att han får stiga upp och se till att ungarna kommer till skolan! Väck mig 07 säger jag till honom när han stiger upp, men du skulle jag vila säger han JO TILL 07 säger jag! Vet ni när han väcker mig 08.15!!!!! FAAAAAN vad sur jag blir mina timmar på morgonen är räknade, jag behöver tid att
1 VAKNA och det utan stress, jag behöver tid att göra
2 mina jox bakom datorn, sen när jag har pass så vill jag
3 gå igenom mina koreosar, jag vill
4 gå ut med hundarna och det blir ju två svängar med dom för att det inte går att gå ut samtidigt med alla pga av Larry! Jag vill ta det lugnt och att allt sånt ska vara klart till lunch ungefär!
Gissa om jag blev sur när han sa vad klockan var!!!! Hellvete jag flög upp som skjuten ur en kanon, upp för trappan och när denna fru är pisst off så är det inte kul! Städade undan från bordet på ca 3 sekunder, borsten som låg där flög in i toan med en jävla fart, disken åkte med ett huj in i diskhon. Datorn small på bordet, allt medans orden haglade över Danne! Nånstans mellan varven hann jag sätta mig och pinka fortfarande svärandes. Jag avslutade med att fråga Vad fan är det för fel på dig!!!!! Jag menar säger jag en tid så säger jag en tid och jag menar just den tiden, jag menar inte 1 timme och en kvart senare. Jag somnade var hans svar!!! Så du steg upp förflyttade dig bara till soffan för att somna om där? Jo svarar han!!! Hellvete då kan jag ju lika kliva upp själv om han ändå inte tänker ta nått ansvar över det det var tänkt att han ska göra när han stiger upp med barnen!!!!! Ok de är inte så små längre men man måste se till att de faktiskt stiger upp de med! Men varför ställde du inte mobilen att ringa? Jo jag gjorde ju det men jag hörde inte den!!!! Nä den ringer nu oxå och han hör den inte. Jag går och stänger den och sen får han sova!! Jag orkar inte se honom just nu så lika bra att han sover, då irriterar han minst!!!!! Usch vad arg jag är, jag är ännu arg. Hur ska jag kunna lita på att han väcker mig i fortsättningen? Nå jag får ställa min egen mobil för med honom vet man ju aldrig vad herrn behagar göra!!!! Tänk att jag måste först ställa min mobil för att väcka Danne och sen ännu ställa ett till larm för att det inte går att lita på att han väcker mig när jag ber honom om det, han ska ju liksom vara vaken då!!!  Mina timmar är uträknade på mornarna och jag vill ha den tiden för mig själv, faaaan vad irriterad jag ännu är!! Inte undra på att min stress nivå stiger!!! Sånt här stressar oxå som fan!

Idag är det zumba Gold, vilken tur, då får jag lyssna på zumba låtar, då blir jag gladare och glömmer kanske bort att vara sur! En ny låt, så en ska bort vi får se vilken jag tar. Har inte bestämt mig ännu för det. Så i och med att allt sket sig på morgonen så får jag gå ut med hundarna, sätta musiken i lurarna och lyssna först och sen göra koreosarna när jag kommer hem.

Ja ja nu ska jag in på fb, kolla zumba sidan, skriva ut lite kvitton och söka ett fel på en faktura…. något har blivit galet på den som ska till finland…. usch nu får jag huvudvärk, mitt tryck steg upp till 400/ 389 på en gång från sovandes till fullt upprätt på 2 sekunder så det känns nu!! Andas, andas….. in/ut…. blunda och tänk fröiga tankar så blir det nog bra!!!!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Okt 01, 2018 @ 17:29:55

  OMG så jävla högt blodtryck 🙈🤪😜
  Hojja, hoppas du fått varva ner lite så du hinner varva upp till zumba 😂
  Ja du, karlar… Men vi är ju faktiskt från olika planeter 🙊
  Kram vännen, kanske kommer ikväll, har hållt på och öva nya Shbam, kanske tänka på annat mellan varven…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: