Stockholm

Ursäkta att jag inte uppdaterat men vi har varit i STOCKHOLM!!! Kunde ju inte skriva det någonstans för det var ju en överraskning åt Bejan som fyllt 60 år 🙂 Vi åkte i torsdags och kom tillbaka igår. Det var en riktigt rolig resa.

Vi kom fram sent på torsdag kväll, vid 23 tiden. Annika och Tomas visste hon ju skulle komma. Så de hade kontakt med henne så att hon inte hittar på nått annat under helgen. Vi tog hissen upp och när vi öppnade dörren så började vi att sjunga, naturligtvis en egen komponerad sång, som vi oftast gör till alla som fyller år i släkten.

Resized_20180914_082628_4839.jpg

Hon skrattade och grinade om vart annat. Jag har inte varit hos henne på 12 år, jepps, jag är ingen resenär. Savannah var ju oxå där och hon har aldrig varit i Stockholm över huvud taget. Så det kändes jätte bra att hon var med och att vi kunde vara med och fira Bejan.

Så det har varit, Mall of Scandinavia, strosa runt och shoppa på stan, ätit jätte god mat på La Casa i Hornstull, vi var in i Gamla Stan, kikade in i Storkyrkan, vi hann en sväng till Alva och Alex, de hade en jätte mysig liten lägenhet, det sed vanliga fikat på Vete katten, Savannah shoppade på Hollister, taco kväll hos Bejan och sen igår var vi på ABBA museet. Vi hann tom fira mig på ett café med present och allt. De köpte en ABBA t-shirt åt mig på muséet, Dancing Queen, den var jätte fin ❤ Vi har promenerat i massor, men det har gått jätte bra. Abba museet var verkligen skit roligt, man kunde göra sin egen inspelning där osv, står på sen med dom, jag allt möjligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Savannah har ju ADHD och det har sina problem, det blir jobbigt att flyga, åka hiss, människor, filtrera bort ljud, ljus, lukt, gör någon något konstigt eller ser någon konstig ut. Men hennes nya mediciner verkar fungera jätte bra. Hon har behärskat humöret, jag har sett att hon ilsknat till några gånger, tårarna brände bakom ögonen men hon kämpade för att hålla undan dem. Hon har verkligen varit duktig, inget onödigt nojande, hon har gjort allt vi gjort… nästan. Men man märker när de går ut kroppen, då får hon jätte svårt för människor och vill vara själv. Men det är ju på kvällen så då är det ju lugnt. Det var verkligen en jätte rolig resa att få vara med Savannah och mina systrar, ja och Tomas, han var ju oxå med ❤ Så nu har jag lovat Savannah att vi gör det oftare, hon trivdes hos moster Bejan och i Stockholm 🙂

Men det var skönt att få komma hem, mina mage slutar ju fungera när jag reser. Ingen zumba musik, ingen dans, jag SAKNADE ZUMBAN!!! Jag är ju van att höra det varenda dag 🙂 Jag saknade familjen, Rasmus, Danne och alla djur. Roffe visste inte hur han skulle oma sig på mig när jag kom hem, Larry grinade och Dessie kom flinandes och visade varenda tand. Danne hade stor städat hela huset, jag hade en present på bordet och de hade fixat fika ❤ Klockan var 00.30 när vi var hemma, vi tog det sista flyget hem från Stockholm, lite jobbigt sista timmarna men det gick bra det med. Men snacka om att det var skönt att få krypa ner i sin egen säng vid 01.30 🙂

Idag blir det zumba Gold, så det är bara att gå igenom koreografierna, ingen fitness zumba imorgon, jag jobbar men Strong på Torsdag, får se om jag hinner få det nya blocket i ordning!

Nä nu ska jag starta dagen, lite kallare här än i Stockholm men annars är det i stort sett samma väder. Jag hade tänkt att jag kanske kan köra igenom koreosarna ute men jag tror det blir lite kallt 🙂

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. pian
    Sep 24, 2018 @ 10:35:44

    Tack alla syrror för en jättetrevlig helg i Hufvudstaden. Förlåt om jag gnällde mycket under våra vandringar……<3 synd bara att det inte blev någon spökvandring, nästa gång får det lov att stå på agendan:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: