Sjuk!

Eller ja sjuk, jag är förkyld! Inte så farligt men näsan är täppt och ont i skallen, kanske lite raspig i halsen med. Jag körde mitt Zumba Gold pass iallafall igår, den är ju inte så högintensiv så fitness. Men Rellu vickar mig idag på fitness passet. Känner att jag inte riktigt våga mig på det. Jag vill inte bli mer sjuk än vad jag redan är så jag blir borta från Gold oxå! Torsdag har jag ingen Strong heller. Så det blir vila för hela slanten.

Jobbat hela helgen och igår hade vi planeringsdag. Så jag fick byta mitt tisdags pass till måndag, var egentligen ledig igår. Men kände att det blir 7 dagar för mig på raken, hade inte pallat med det så Tomas gick med på byte, annars hade jag inte kommit, sköööönt!!!

Nu ska jag ut med hundarna på prommis och sen blir det till att skumtvätta soffan! Vi måste beställa en ny, hundarna har pinkat på den, katterna har gjort det samma, den blir inte ens ren nått mer fast att vi skumtvättar den jämt med vatten dammsugning och allt! Usch, vi måste beställa en ny och sen är ALLA djur bannade från vardagsrummet!

Jag vet inte om jag skrev om detta men jag var ju med Gudrun till veterinären förra veckan på Torsdag. Danne tycker att hon lider så mycket så vi borde avliva henne. Men tji fick han, det gör hon inte. Hon har säkert höga levervärden, när hon berättade om symtomen så är det nog så. De börjar äta mer, musklerna förtvinar för att de har svårt att tillgodo göra sig protein. De kan oxå spy. Hon har garanterat oxå lite njursvikt, de är oxå en krämpa som kommer med åldern.Och allt detta stämmer på Gudrun precis. Hon haltar lite och är stel efter att hon sovit, lite förvirrad tror jag oxå hon är men veterinären tyckte att hon ändå mår rätt bra, hon är ju en gammal katt ❤ Så jag tror att vi gör så, vi utsätter inte henne för mer nu, hon får leva på så länge hon orkar helt enkelt.

Idag blir prommisen inte så lång, jag brukar gå mellan 8 km-1 mil om dagen med hundarna, men idag känner jag att jag inte är ok så det blir i lite långsammare takt och inte lika långt heller. Men ut måste jag och ut måste de oxå 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: